Τρίτη 16 Ιουλίου 2013

Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ για τον ίδιο πορτιέρο!

Ποιον Έλληνα τερματοφύλακα, που έπαιζε σε μεγάλη ομάδα, έχουν βάλει στο στόχαστρο ο Παναθηναϊκός και ο ΠΑΟΚ; Ο sportdog έχει για μια ακόμα φορά το αποκλειστικό ρεπορτάζ!

Μπορεί μέχρι τώρα να ακούγαμε ότι ο ΠΑΟΚ έχει ίδιους μεταγραφικούς στόχους με τον Ολυμπιακό, αλλά να που ο Δικέφαλος μπορεί να "κοντραριστεί" και με τον Παναθηναϊκό για χάρη Έλληνα τερματοφύλακα!
Όπως αποκαλύπτει για μια ακόμα φορά η στήλη του σκύλου στο Twitter,  o πρώην πορτιέρο της ΑΕΚ, Γιάννης Αραμπατζής βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο τόσο του ΠΑΟΚ όσο και του Παναθηναϊκού!
Οι "πράσινοι" κοιτάζουν τον 29χρονο τερματοφύλακα προκειμένου να καλυφθεί το κενό του Ορέστη Καρνέζη, αν τελικά ο πορτιέρο της Εθνικής αποχωρήσει. Ο Νίκος Νταμπίζας έχει σε μεγάλη εκτίμηση τον πρώην παίκτη της ΑΕΚ, ενώ μπορεί να αποκτηθεί άνετα από τον Παναθηναϊκό επειδή είναι ελεύθερος.
Ωστόσο, ο Αραμπατζής φαίνεται να είναι ψηλά και στη λίστα του ΠΑΟΚ! Μπορεί ο Δικέφαλος να προχώρησε πρόσφατα σε ανανέωση του συμβολαίου του Χακόμπο, αλλά οι πληροφορίες του σκύλου αναφέρουν ότι οι άνθρωποι της ομάδας ψάχνουν για τερματοφύλακα.
Την ίδια στιγμή, ο Έλληνας πορτιέρο διεκδικεί από την πρώην ομάδα του, την ΑΕΚ, μισό εκατ. ευρώ, ενώ κοιτάζει και στο εξωτερικό για ομάδα. Όπως μάθαμε, υπάρχει ενδιαφέρον από ομάδες της Σκωτίας, αλλά για να γίνει πιο εύκολη η μεταγραφή του θα πρέπει ο 29χρονος τερματοφύλακας να ρίξει τις απαιτήσεις του. Γιατί λόγω του υψηλού κασέ του δεν κατάφερε να πάρει μεταγραφή στην Κύπρο και την ΑΕΚ Λάρνακας του Ελευθερόπουλου, αλλά και σε ομάδες της Σούπερ Λίγκας που τον προσέγγισαν (ΟΦΗ, Λεβαδειακός, ΠΑΣ Γιάννινα).sportdog gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: