Τρίτη 16 Ιουλίου 2013

«Να δώσω “απαντήσεις” σε όσους με αμφισβήτησαν»

Έτοιμος να δώσει «απαντήσεις» σε όσους τον αμφισβήτησαν, αλλά και να βοηθήσει τη Νίκη Βόλου να πάρει την άνοδο στην Σούπερ Λίγκα, εμφανίστηκε με δηλώσεις του στου sport-fm.gr o Γιάννης Γκούμας.

«Να δώσω “απαντήσεις” σε όσους με αμφισβήτησαν»
Τον καλύτερό του εαυτό θα δώσει την σεζόν που έρχεται με τη φανέλα της Νίκης Βόλου ο Γιάννης Γκούμας, όπως τόνισε σε δηλώσεις του στο www. sport-fm.gr.

Ο 25χρονος αμυντικός θέλει να αποστομώσει όλους όσους τον αμφισβήτησαν τον καιρό που αγωνιζόταν στην Κέρκυρα, αλλά και να βοηθήσει τον σύλλογο του Βόλου να επιστρέψει στα «σαλόνια» της Σούπερ Λίγκας μετά από πολλά χρόνια.

Εκτός αυτού ο έμπειρος στόπερ μίλησε και για τους λόγους που τον έκαναν να συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα της Νέας Ιωνίας, αλλά και για το πρωτάθλημα της Football League.

Συνέντευξη στον Θέμη Λιουδάκη

Για την μεταγραφή του στη Νίκη Βόλου και για τους λόγους που την επέλεξε:

«Επέλεξα τη Νίκη Βόλου, γιατί πρόκειται για μία ιστορική ομάδα που έχει πολλούς φιλάθλους και ελπίζω πως θα τη βοηθήσω, ώστε να πετύχει ό,τι δεν πέτυχε πέρυσι, δηλαδή να πάρει την άνοδο στην Σούπερ Λίγκα. Βέβαια, σημαντικό ρόλο στην απόφασή μου έπαιξε και ο πρόεδρος του συλλόγου, Ανδρέας Πάτσης, ο οποίος με την συμπεριφορά του προς το πρόσωπό μου με έπεισε να υπογράψω».

Για τους στόχους, ενόψει της νέας σεζόν:

«Η ομάδα σε κάθε παιχνίδι θα δίνει το 100% των δυνατοτήτων της, ώστε να παίρνει νίκες και να πάρει την άνοδο στην Σούπερ Λίγκα, την οποία και έχασε στις λεπτομέρειες την σεζόν που πέρασε».

Για το πρωτάθλημα της Football League:

«Πιστεύω πως και το επόμενο πρωτάθλημα θα είναι εξίσου δυνατό και συναρπαστικό, όπως και το προηγούμενο. Άλλωστε οι ομάδες που υπάρχουν στην Football League είναι πολύ δυνατές, με αποτέλεσμα οι διαφορές ανάμεσα στην Σούπερ Λίγκα να είναι ελάχιστες».

Για το αν είχε επαφές με άλλες ομάδες πλην της Νίκης Βόλου:

«Πριν υπογράψω στη Νίκη Βόλου είχα επαφές τόσο με την ΑΕΚ όσο και με μερικές ομάδες από την Κύπρο. Ωστόσο, δεν προχώρησε καμία από αυτές, καθώς οι προτάσεις που μου έγιναν δεν με άφησαν ικανοποιημένο, με αποτέλεσμα να υπογράψω στη Νίκη Βόλου».

Για το αν τον έχει πεισμώσει πως την σεζόν που πέρασε δεν είχε πολλές συμμετοχές με την Κέρκυρα:

«Κάποιοι παίκτες όταν δεν αγωνίζονται πεισμώνουν και νιώθουν την ανάγκη να δώσουν μερικές απαντήσεις. Έτσι, και εγώ. Θέλω τη νέα σεζόν να δώσω μερικές απαντήσεις σε όλους όσους με έχουν αμφισβητήσει».

Για το τι έφταιξε και υποβιβάστηκε η ομάδα:

«Φταίμε όλοι για τον υποβιβασμό της ομάδας. Τόσο οι παίκτες όσο και οι προπονητές. Μερικά πράγματα δεν έγιναν σωστά, με αποτέλεσμα η ομάδα να γνωρίσει τον υποβιβασμό».Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: