Τρίτη 16 Ιουλίου 2013

Καμμία εμπιστοσύνη στον Τσίπρα και στον Μίτσελ!!

Όσο πόνταραν στον Ζαρντιμ οι γάβροι, άλλο τόσο πιστεύουν τον Μίτσελ, γράφει ο Αποδυτηριάκιας…
Τα άντερα μου έχω γράψει αυτές τις ημέρες στο site του αποδυτηριάκια για τον σύντροφο Αλέξη Τσίπρα. Και άσε τον καπετάν μαλάκα, που την πέφτει στην ανάγνωση, να τσουρνέψει κάτι πονηρό, να μου τη βγει από δεξιά. Γιατί, ρε αποδυτηριάκια, πολυασχολήσαι με τον ΣΥΡΙΖΑ.
Με τον αιώνιο δεν βγαίνει δουλειά. Ο αιώνιος, μιλάμε για τον αιώνιο μαλάκα, έτσι θα πέσει μέχρι το τέλος. Μαλάκας θα πεθάνει.
Πώς να το καταλάβει ο αιώνιος ότι ο αποδυτηριάκιας δεν ασχολείται με κανένα ΣΥΡΙΖΑ, με κανένα κόμμα, παρά βγάζει τη σκέψη του παίρνοντας αφορμή απ’ ό,τι πολυπαίζει στην πιάτσα. «Πώς να μας εμπιστευθεί ο λαός όταν έχουμε 14 συνιστώσες» πούλησε το παραμύθι του ο Τσίπρας στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ.
Κατ’ αρχήν ο λαός δεν εμπιστεύεται κανέναν. Σε ψηφίζει, σε βγάζει πρώτο κόμμα, και την άλλη μέρα που γίνεσαι κυβέρνηση ο γίγας λαός αρχίζει τη μανούρα.
Κατά δεύτερον, ο λαός εμπιστεύθηκε τον ΣΥΡΙΖΑ στις δυο προηγούμενες εκλογικές αναμετρήσεις. Άλλο αν ο Τσίπρας, που πλέον δεν λειτουργεί πολιτικά, αλλά ποδοσφαιρικά, δεν το έχει αντιληφθεί. Να δώσω, λοιπόν, την πληροφορία ότι ο λαός εμπιστεύθηκε στον ΣΥΡΙΖΑ το μείζον έργο της αντιπολίτευσης, που αποτελεί το θεμέλιο λίθο της δημοκρατίας.
Άρα, ο Τσίπρας, Νο1, δεν αναγνωρίζει την εμπιστοσύνη του λαού και, Νο2, θέλει μόνο το πρωτάθλημα, τη νίκη στις εκλογές.
Παρακάτω. Γιατί να εμπιστευθεί ο γίγας λαός τον Τσίπρα όταν αυτός φόρα παρτίδα είναι ασυνεπής κομματικά, πολιτικά και ιδεολογικά. Να εξηγήσω.
Ασυνεπής ιδεολογικά ο Τσίπρας διότι σα λογοκριτής της περιόδου του Εμφυλίου Πολέμου στην Ελλάδα ζητάει από ανθρώπους αριστερούς να αγνοήσουν τις δικές τους ιδέες και να σαρδελοποιηθούν σε μια κονσέρβα έτοιμη να κατακτήσει το σουπερμάρκετ της εξουσίας.
Ασυνεπής κομματικά ο Τσίπρας όταν το κόμμα του από το 1989, ο ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ που εξελίχθηκε σε ΣΥΡΙΖΑ, είχε υπέρτατο αίτημα μέχρι προχθές την απλή αναλογική, για να μην κλέβουν τα μεγάλα κόμματα τους ψήφους των μικρών κομμάτων. Έλα, όμως, που οι εκλογές στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ έγιναν με πλειοψηφικό σύστημα.
   
Ασυνεπής και πολιτικά είναι ο Τσίπρας όταν συνεχίζει να το παίζει αντιμνημονιακός από τη μια και από την άλλη και αναγνωρίζει τις υποχρεώσεις της Ελλάδος στο μνημόνιο και δεν θέλει να φύγει από το ευρώ. Μιλάμε για το κωλομπάρεμα.
Όση εμπιστοσύνη έχει ο λαός των γάβρων στον Μίτσελ, άλλη τόση έχει ο λαός του ΠΑΟΚ στο Τσίπρα. Ελληνικός λαός είναι οι οπαδοί του ΠΑΟΚ, όπως εκείνος του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού, στην Ελλάδα ψηφίζουν, όχι στα Σκόπια και στην Ερζεγοβίνη.

 Γιατί πρέπει να εμπιστευθεί Αναστασίου και Αλαφούζο ο κόσμος του ΠΑΟ, γράφει ο apodytiriakias.gr

Θα πάμε καλά, ισχυρίζεται ο Αλαφούζος. Θα πάμε καλύτερα. Πώς το ξέρει; Δεν το ξέρει. Δεν μπορεί να το γνωρίζει. Όπως δεν είναι σε θέση να διαβεβαιώσει ότι ο Παναθηναϊκός θα έχει μια ακόμα χειρώτερη σαιζόν.

Το ίδιο υποστηρίζει και ο προπονητής Αναστασίου. Είμαι αισιόδοξος. Γνωρίζω τους κινδύνους, τις δυνατότητες μας, έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα. Παραμύθια, λέει ο αποδυτηριάκιας.

Μικρό το κακό κάποιος να φτύνει ένα παραμύθι. Κάτι που δεν το αισθάνεται. Το μεγάλο κακό είναι να μη ξέρει τι του γίνεται. Ποιος είναι. Τι παίζει στην πιάτσα. Κι αυτός, ο μη έχων επαφή με την πραγματικότητα, να λέει "Όλα φίνα και ωραία, θα πάμε καλύτερα". Επικίνδυνος ο άνθρωπος.

Κορίτσια, το ποδόσφαιρο είναι σοβαρή ιστορία. Πού σημαίνει ότι απευθύνεται σε άτομα της πλάκας και ελάτε να γελάσουμε αυτός ο οποίος λέει «Θα πάμε καλά»  όταν μόλις χθες ανέλαβε την ομάδα. Λέω για τον Αναστασίου. Και, μάλιστα, όταν ο εν λόγω Αναστασίου δεν έχει καμμία σιγουριά ότι θα είναι και αύριο στον Παναθηναϊκό.

Δικαιούσαι να πεις Είμαι αισιόδοξος όταν σαν προπονητής δουλεύεις στην ομάδα δυο χρόνια και ξέρεις ότι δεν σε κουνάει τίποτα τα προσεχή 3-5 χρόνια.
Στην Ελλάδα, για την Ελλάδα μιλάμε, όχι μονάχα για τον Παναθηναϊκό, προπονητές αλλά και πρόεδροι αλλάζουν σαν τα πουκάμισα. Εγγυημένο. Η πραγματικότητα στο ελληνικό πρωτάθλημα είναι τέτοια που τον κάθε Αναστασίου τον θέλει τυχοδιώκτη. Δεν του λένε "Έλα να δουλέψεις με πλάνο", αλλά "κόψε το λαιμό σου να κερδίσουμε τις εντυπώσεις".

Κορίτσια, επειδή το ποδόσφαιρο είναι σοβαρή ιστορία, κι όχι το μαλλί της γριάς, δεν υπάρχει πλάνο προπονητικό ολίγων μηνών.

Ο Μίτσελ, όπως και ο Στέφενς και ο Αναστασίου, γνωρίζουν πολύ καλά πού ήρθαν να δουλέψουν. Γνωρίζουν ακόμα πώς σκέπτονται τα αφεντικά τους, τι μπάλλα παίζουν οι φυλλάδες και γιατί έχουν αρρωστήσει με σύφιλη οι οργανωμένοι οπαδοί των ομάδων. Χαίρετε.


Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: