Τρίτη 16 Ιουλίου 2013

Σταμάτησε στα τρία ο Άρης!!

Στο τρίτο και τελευταίο του φιλικό στη Βουλγαρία, ο Άρης πήρε τη νίκη με σκορ 3-0 απέναντι στην Μπότεφ Βράτσα.

Σταμάτησε στα τρία ο Άρης
Με μια ακόμα φιλική νίκη ολοκλήρωσε την δεκαήμερη παρουσία του στη Βουλγαρία για προετοιμασία ο Άρης.

Απέναντι στην Μπότεφ Βράτσα (ομάδα β’ κατηγορίας της γειτονικής χώρας), οι «κίτρινοι» δεν χρειάστηκε να ανεβάσουν ιδιαίτερα την απόδοσή τους και κέρδισαν με σκορ 3-0.

Με το …καλησπέρα, ο Σουνάς βρήκε με προβολή τον Αγγελούδη και αυτός με διαγώνιο σουτ άνοιξε το σκορ προτού συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό της φιλικής συνάντησης.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Γιάννης Χατζηνικολάου προχώρησε σε αρκετές αλλαγές, με τους Θεσσαλονικείς να πετυχαίνουν άλλα δύο τέρματα.

Στο 69’ ο Μανιάς τροφοδότησε τον Ρένια, ο οποίος τελείωσε σωστά την φάση και στο 75’ ο Τσουκάνης με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το τελικό 3-0.

Αρης: Διούδης, Ηρακλής, Κύργιας, Γκόλιας, Μαργαρίτης, Σουνάς, Παπαδόπουλος, Τριανταφυλλάκος, Σταυρόπουλος, Αγγελούδης, Κοτσαρίδης.

Στο β' ημίχρονοι αγωνίστηκαν και οι Γκελής, Οικονομόπουλος, Έλσνερ, Πουλίδο, Αντωνιάδης, Μανιάς, Καραγιάννης, Καλούδης, Νταμαρλής, Ρένια και Τσουκάνης.

Μπότεφ Βράτσα: Γιανάτσκοφ, Νικόλοφ, Σάβιτς, Αλιόσεφ, Πέιτσεφ, Βέλεφ, Βαλέρεφ, Τσόνεφ, Ίλιεφ, Κοέν, Κακάλοφ.

Το παιχνίδι παρακολούθησε ο Σαλόζι Ουντότζι, ο οποίος με την επιστροφή της ομάδας στη Θεσσαλονίκη θα ενσωματωθεί στις προπονήσεις. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: