Τρίτη 16 Ιουλίου 2013

Ποια ομάδα θα πάρει την θέση του Αιγάλεω;

O Tάσος Νικολογιάννης θυμήθηκε τον Γιάννη Σπάθα και τις... ατάκες του, με αφορμή την παρουσία στη ΓΣ της ΕΠΟ και αναρωτιέται για το ποια ομάδα θα διαδεχτεί το "Σίτι"! Ο περίφημος Σπάθας ζει και βασιλεύει και είναι και πάλι εδώ. Ξέρετε ο Γιάννης Σπάθας, αυτός που έχει την ιστορική ατάκα «ο Ολυμπιακός και το Αιγάλεω να κερδίζουν και όλοι οι άλλοι να πάνε να γ…..».
Σαν αντιπρόεδρος της ΕΠΣΠ μίλησε στην διάρκεια της Γ.Σ της ΕΠΟ. Μπράβο σε αυτούς που….. τον εξέλεξαν τον τύπο που έπαιξε σημαντικό ρόλο την εποχή της παράγκας…
Αυτό το ποδόσφαιρο έχουμε, αυτό μας αξίζει. Το ποδόσφαιρο με διάφορους Σπάθες να εμφανίζονται κατά καιρούς και να το έχουν φθάσει στο σημείο, που έχει φθάσει σήμερα. Και κάποιοι, που ….βολεύονται από αυτή την κατάσταση να τους ψηφίζουν και πάλι, για να εκπροσωπούν μία ένωση.
Στο 2013 φθάσαμε και στο ποδόσφαιρο το κουμάντο το κάνουν άτομα, που υπήρχαν και το 1997. Μετά να μην φωνάζουμε τι μας φταίει και ούτε να απαιτούμε από επενδυτές να ρίχνουν χρήματα. Που να τα ρίξουν;
Σε ένα ποδόσφαιρο απαξιωμένο, που τον πρωταθλητή τον ξέρεις πριν αρχίσει το πρωτάθλημα; Σε ένα ποδόσφαιρο, που μόλις κάποιος πάει να σηκώσει κεφάλι τον τρώει η …μαρμάγκα.
Τόσα χρόνια έχουν περάσει, αλλά η ατάκα του Σπάθα ισχύει και σήμερα όσον αφορά το πρώτο σκέλος. Το θέμα είναι ποια ομάδα θα πάρει την θέση του Αιγάλεω…. Ουστ ξεφτίλες!
Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: