Τρίτη 16 Ιουλίου 2013

Παίρνει Νέσιντ ο ΠΑΟΚ!!

Μία ανάσα από την απόκτηση του Τόμας Νέσιντ είναι ο ΠΑΟΚ. Ο Δικέφαλος του Βορρά συμφώνησε σε όλα με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας για τον δανεισμό του 24χρονου επιθετικού.  Έτοιμος να ολοκληρώσει άλλη μία μεταγραφή είναι ο ΠΑΟΚ. Η ομάδα του Χουμπ Στέφενς ήρθε σε συμφωνία με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας για τον δανεισμό του διεθνή Τσέχου επιθετικού, Τόμας Νέσιντ.
Όπως ανακοίνωσε ο ΠΑΟΚ μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο facebook συμφώνησε σε όλα με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας για τον δανεισμό του 24χρονου στράικερ. Ο ποδοσφαιριστής αναμένεται να μεταβεί στην Αυστρία για ιατρικές εξετάσεις και να ολοκληρώσει την συμφωνία. Ο Νέσιντ ξεκίνησε την καριέρα του από την Σλάβια Πράγας το 2007 και τον χειμώνα του 2008 παραχωρήθηκε δανεικός στην Γιάμπλονετς και με τα γκολ του βοήθησε ώστε η ομάδα να αποφύγει τον υποβιβασμό.
Τον Ιανουάριο του 2009 μετακόμισε στην Ρωσία και την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στην οποία βρίσκεται μέχρι και σήμερα. Ο Νέσιντ είναι ο δέυτερος παίκτης που αποκτά ο ΠΑΟΚ αυτή την μεταγραφική περίοδο από την ρωσική ομάδα, αφού είχε προηγηθεί ο Ολίσε, επίσης με την μορφή δανεισμού. Ο 24χρονος Τσέχος, ο οποίος είναι διεθνής με όλες τις εθνικές ομάδες της χώρας του, έχει προϊστορία απέναντι στη νέα του ομάδα αφού με την φανέλα της ΤΣΣΚΑ τον είχε αντιμετωπίσει την περίοδο 2010-2011 στο Europa League και μάλιστα είχε πετύχει και το μοναδικό γκολ στη νίκη των Ρώσων με 1-0 στην Τούμπα.
Πλέον με την απόκτηση του Νέσιντ, δείχνει να παγώνει (;) το θέμα του Ράφικ Τζιμπούρ ο οποίος επίσης είναι στο στόχαστρο του Δικεφάλου.
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: