Τρίτη 16 Ιουλίου 2013

Λάζνικ: «Να γίνω ο ηγέτης της ομάδας»

Την επιθυμία να γίνει ο ηγέτης του Πανιωνίου εξέφρασε ο Αντρέας Λάζνικ, λίγες ώρες μετά τη συμφωνία του με την ομάδα της Νέας Σμύρνης. Ο νεοαποκτηθείς παίκτης των «κυανέρυθρων» δήλωσε πως είναι έτοιμος να βοηθήσει τη νέα του ομάδα και να ξεκινήσει την καλοκαιρινή προετοιμασία. Ο Λάζνικ μίλησε στην εφημερίδα «Sportday». Αναλυτικά δήλωσε:
Για τον τραυματισμό του και για τη θέση που αγωνίζεται: «Οι τραυματισμοί ανήκουν στο παρελθόν και δεν θέλω να τους σκέφτομαι σε ένα νέο μου ξεκίνημα. Είμαι υγιής τώρα. Μπορώ άνετα να παίζω αριστερά, αλλά αισθάνομαι πιο σίγουρος στον άξονα, σε ρόλο επιτελικού μέσου».
Για το γεγονός πως ο Πανιώνιος διαθέτει μια τελείως νεανική ομάδα: «Δεν φοβάμαι να αναλάβω ευθύνες και να γίνω ηγέτης! Δεν με πειράζει να έχω τον έξτρα ρόλο».
Μειονεκτήματα: «Δεν αποτελεί μυστικό ότι δεν είμαι και ο καλύτερος στα ανασταλτικά καθήκοντα. Παίζω, όμως, σε μια θέση που πρέπει να είμαι συγκεντρωμένος στο επιθετικό κομμάτι. Εκεί μπορώ να κάνω τη διαφορά».
Για την ειδικότητά του στις εκτελέσεις φάουλ: «Αμφιβάλλω αν τα χτυπήματα φάουλ θα ήταν τόσο καλά εφόσον δεν ξόδευα ώρες εξάσκησης. Το να παίζω ποδόσφαιρο το βλέπω ως τεράστια ευκαιρία να δω καινούργια μέρη, να γνωρίσω νέες κουλτούρες και ενδιαφέροντες ανθρώπους».
Περί μόντελινγκ: «Από τα παιδικά μου χρόνια με συνέκριναν με τον Ντέιβιντ Μπέκαμ. Κάθε τόσο και λιγάκι με κατηγορούσαν ότι ενδιαφέρομαι περισσότερο για την εμφάνισή μου παρά για τις επιδόσεις μου στον αγωνιστικό χώρο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: