Τρίτη 16 Ιουλίου 2013

Αρης-Τρίτο τεστ σήμερα με Μπότεφ Βράτσα

Το βασικό στάδιο της προετοιμασίας φτάνει σιγά σιγά στο τέλος του και πλέον τα φιλικά παιχνίδια που θα ακολουθήσουν, εν Ελλάδι, αποτελούν το κριτήριο για όλους τους παίκτες που διεκδικούν θέση στην ενδεκάδα του Γιάννη Χατζηνικολάου.

Το πρώτο φιλικό με αντίπαλο την Πιρίν αποτέλεσε ένα.. ξεμούδιασμα για τους παίκτες και μία πρώτη δοκιμή του 4-2-3-1 από τον Χατζηνικολάου, με τις δύο ομάδες που χρησιμοποιήθηκαν να περνάνε το τεστ με καλό, για τα δεδομένα της εποχής, βαθμό. Το δεύτερο τεστ με αντίπαλο την Λίτεξ, ήταν και το πιο αξιόπιστο και δυνατό επί βουλγαρικού εδάφους.

Ο Άρης έδειξε ότι ακόμη χρειάζεται χρόνο για να αρχίσει να ρολάρει και οι παίκτες να βρουν τα πατήματά τους στο γήπεδο. Ανασταλτικά η ομάδα λειτούργησε θετικά, ενώ μπροστά και κυρίως στην ανάπτυξη του παιχνιδιού από τα άκρα έδειξε να έχει κενά διαστήματα, κόντρα σε μία συμπαγής άμυνα, όπως ήταν της Λίτεξ.

Σήμερα λοιπόν (18.00, Αθλητικό Metropolis) κόντρα στην Μπότεφ Βράτσα (ομάδα Β? κατηγορίας) Γιάννης Χατζηνικολάου περιμένει να δει τους πρώτους αυτοματισμούς, καθώς σιγά σιγα αρχίζουν να βγαίνουν τα πρώτα συμπεράσματα όσον αφορά τις σκέψεις του. Ο Έλληνας τεχνικός περιμένει να δει αν υπάρχουν παίκτες που μπορούν να ανατρέψουν τις σκέψεις που έχει. Βέβαια, και πάλι, είναι νωρίς ακόμη για σαφής συμπεράσματα, καθώς οι εκκρεμότητες για να συμπληρωθεί το παζλ ακόμη υπάρχουν, όπως επίσης και ο χρόνος που υπάρχει είναι αρκετός για να μονταριστεί το σύνολο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: