Τρίτη 16 Ιουλίου 2013

Κακοί οι Αμερικανοί, καλοί οι Τζαμαϊκανοί;

«Ντου στα Αποδυτήρια» για τα κρούσματα ντόπινγκ που σαρώνουν τον στίβο. Χαμός με τους Αμερικανούς, λοιπόν. Τα λέγαμε και χθες. Ο ένας μετά τον άλλον βρίσκονται ντοπαρισμένοι και δεν έχει μείνει σπρίντερ για σπρίντερ. Με τελευταίο, βέβαια, τον Τάισον Γκέι. Εκεί που ήταν σε φουλ φόρμα, τώρα θα πάει σπίτι του.
Εντάξει, λοιπόν. «Κακοί» οι Αμερικανοί. Μήπως, όμως, οι Τζαμαϊκανοί είναι «καλοί»; Κι εκεί σκάνε σκάνδαλα ντόπας όλη την ώρα. Δεν πάνε πίσω, δηλαδή.
Έσπασε τα μπουκαλάκια
Πιο παλιά είχαν πιαστεί τέσσερις – πέντε Τζαμαϊκανοί με διεγερτικά. Πρόσφατα ούρησε κι έσπασε τα μπουκαλάκια η Βερόνικα Κάμπελ. Τώρα τσίμπησε το αντιντόπινγκ ακόμα μια πεντάδα.
Πού να είχανε κιόλας
Κατά τα άλλα ακόμα και τώρα βγαίνουν από την Τζαμάικα και λένε «δεν έχουμε πρόβλημα ντόπινγκ». Που να είχανε κιόλας, δηλαδή. Πόσοι παραπάνω θα πιάνονταν; Ακόμα και οι μασέρ και οι προπονητές και οι φροντιστές; Χαμός γίνεται ούτως ή άλλως.
Κι άλλα;
Τέλος πάντων. Όσο περνάνε οι μέρες μπορεί να σκάνε κι άλλα κρούσματα. Είναι μην γίνει η αρχή σε κάτι τέτοια. Και ειδικά όσο πλησιάζει το παγκόσμιο του στίβου.
Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: