Τρίτη 16 Ιουλίου 2013

Στο ακουστικό ο Καλαμπόκης!

Από την πρώτη στιγμή που ο Μοχάμεντ Πάσαλιτς αποφάσισε να συνεχίσει την καριέρα του στα… αλώνια της Γαλλικής Α2, τεχνική ηγεσία και διοίκηση της ΚΑΕ Άρης έστρεψαν την προσοχή τους στην περίπτωση του Γιάννη Καλαμπόκη. Ο 35χρονος γκαρντ διέθετε όλα τα χαρακτηριστικά για να αποτελέσει τον καλύτερο δυνατό αντικαταστάτη του Βόσνιου στο ρόστερ της ομάδας, προερχόμενος από μια καλή χρονιά με τον Κολοσσό αλλά και διαθέτοντας έναν εξαιρετικό χαρακτήρα εκτός τεσσάρων γραμμών του γηπέδου.
Το ενδιαφέρον του Άρη για τον Καλαμπόκη δεν έχει ατονήσει και ο παίκτης, εξακολουθεί να είναι βασική επιλογή για την ενίσχυση της περιφέρειας της ομάδας. Απλά, τέθηκε ως προτεραιότητα το ζήτημα του Μιχάλη Πελεκάνου από την ΚΑΕ Άρης, η οποία μόλις το ολοκληρώσει με επιτυχία θα ασχοληθεί πιο συγκεκριμένα με την περίπτωση του Γιάννη Καλαμπόκη.
Ο τελευταίος, δέχεται «πρέσινγκ» από την ομάδα του Ρεθύμνου, που δείχνει πολύ ζωηρό ενδιαφέρον για την απόκτησή του, αλλά επειδή έχει ήδη κάνει μια επαφή με τους ανθρώπους του Άρη που του ζήτησαν να περιμένει και να μην υπογράψει αλλού, είναι διατεθειμένος να κάνει υπομονή και να περιμένει την συγκεκριμένη και επίσημη πρόταση της ΚΑΕ Άρης. Άλλωστε, στο στενό του περιβάλλον, δεν έχει κρύψει ότι θέλει πολύ να πατήσει το παρκέ του Αλεξανδρείου σαν παίκτης του Άρη και όχι σαν αντίπαλος, όπως συνηθίζει εδώ και πολλά χρόνια.
Όσο για την περίπτωση του Αλέξη Κυρίτση, συγκεντρώνει απειροελάχιστες πιθανότητες να προχωρήσει. Αφενός γιατί ο παίκτης δεν αποτελούσε εξαρχής την βασική επιλογή του Αγγέλου και αφετέρου, επειδή οι οικονομικές του απαιτήσεις είναι πολύ μακριά από τις δυνατότητες του Άρη.
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: