Τρίτη 16 Ιουλίου 2013

«Λύσσα» κατά του Άρη!!

Εδώ και περίπου έναν μήνα, όπου η διοίκηση της ΚΑΕ Άρης και ο Βαγγέλης Αγγέλου βρίσκονται στην αγορά και αναζητούν παίκτες για να επανδρώσουν ο ρόστερ της ομάδας της επόμενης αγωνιστικής περιόδου, διαπιστώνουν ότι ο Άρης βρίσκεται στο στόχαστρο συγκεκριμένης μερίδας ανθρώπων που ζουν από το μπάσκετ. Πόλεμος λάσπης, αρνητικά έως και… χλευαστικά σχόλια, ψεύδη και διαστρέβλωση της πραγματικότητας, συνθέτουν ένα πολεμικό σκηνικό κατά της ΚΑΕ Άρης που δεν έχει προηγούμενο.
«Κάποια στιγμή θα βγω και θα τους καταγγείλω δημόσια αυτούς που πολεμούν τον Άρη, θα έρθω σε απευθείας σύγκρουση μαζί τους» είπε στον ARENA 89.4 ο Βαγγέλης Αγγέλου, χθες το πρωί, αποτυπώνοντας την καθημερινότητα που βιώνουν αυτός και οι συνεργάτες του, κάθε φορά που σηκώνουν το ακουστικό τους για να πλησιάσουν κάποιον παίκτη που τους ενδιαφέρει. Και αυτό το γεγονός, έχει την εξήγησή του.
Οι… θιγμένοι της ιστορίας, είναι άνθρωποι που έμαθαν να παρασιτούν εις βάρος του Άρη τα τελευταία χρόνια. Όπου με τις πρακτικές και την ανοχή του “golden boy” της ΚΑΕ Άρης, είχαν κάνει το Αλεξάνδρειο… μαγαζάκι τους και μπαινόβγαιναν όπως και όποτε ήθελαν, πουλώντας την αμφιβόλου αξίας «πραμάτεια» τους με το αζημίωτο. Άνθρωποι που ευεργετήθηκαν από τον Άρη, που έγιναν επαγγελματίας εξαιτίας του Άρη, που κέρδισαν πολλά χρήματα εις βάρος του Άρη, έρχονται σήμερα να αποτελέσουν τους παρασκηνιακούς υβριστές του.
Προφανώς, αρνούνται να αποδεχθούν την νέα τάξη πραγμάτων που επικρατεί στο Αλεξάνδρειο. Αρνούνται να χωνέψουν ότι η προσπάθεια οικονομικής εξυγίανσης και η επανεκκίνηση του Άρη σε οικονομικό και αγωνιστικό επίπεδο, δεν περιλαμβάνει αυτούς και τις τυχοδιωκτικές μεθόδους τους. Και επειδή δεν μπορούν πια να στείλουν παίκτες αμφιβόλου αξίας στο, κάποτε, εύκολο «θύμα» τους, αναλώνονται σε πόλεμο λάσπης και χλεύης, με σκοπό να ζημιώσουν τον Άρη.
Βέβαια, στο Αλεξάνδρειο έχουν γνώση οι φύλακες. Και ήδη, όπως προανήγγειλε ο Αγγέλου, ο Άρης είναι έτοιμος να έρθει σε ρήξη με το σύστημα που είχε στήσει σε βάρος του μια κατάσταση αρρωστημένη τα τελευταία χρόνια. Πολύ σύντομα θα γίνουν γνωστά ονόματα και… διευθύνσεις, ενώ σε πείσμα εκείνων που θέλουν τον Άρη αδύναμο και άρρωστο, θα χτιστεί και μια πολύ ανταγωνιστική ομάδα για την νέα αγωνιστική περίοδο.
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: