Παρασκευή 19 Ιουλίου 2013

Αυτοί (θα) είναι οι αντι-Παπ!! (BINTEO)

Στον Ολυμπιακό περιμένουν τις εξελίξεις με τον Κώστα Παπανικολάου και την απάντησή του στην Μπαρτσελόνα, όχι όμως με σταυρωμένα χέρια. Ήδη έψαξαν για τον αντικαταστάτη του! Αν και οι Πειραιώτες δεν ξέρουν ακόμα τι θα γίνει με τον Κώστα Παπανικολάου και αν τελικά θα φύγει για την Μπαρτσελόνα ή θα μείνει στον Ολυμπιακό, ωστόσο ήδη έχουν κάνει κάποια προεργασία για το ενδεχόμενο αποχώρησής του.
Εφόσον ο «Παπ» αποφασίσει να αποχωρήσει, οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να είναι πανέτοιμοι και για αυτό ήδη έχουν έτοιμη την λίστα με τους αντικαταστάτες του!
Όπως γράφει η στήλη «Sdog Pick n' Scroll», ο Ολυμπιακός κοιτά την περίπτωση του Ίνγλις, που έκανε πολύ καλά παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα κόντρα στον Παναθηναϊκό και άρεσε και πέρυσι πριν αποκτήσει τον Στράτο Περπέτογλου, ενώ έχει ως εναλλακτική τον Τζέιμς Ουάιτ που αν θυμάστε είχε φθάσει πριν από 2 χρόνια στην πόρτα του ΟΑΚΑ καθώς άρεσε πολύ στον ΠΑΟ. Ο Ουάιτ έχει εμπειρίες και από NBA, ενώ είναι εξαιρετικό στα καρφώμα και του αρέσει πολύ να προσφέρει θέαμα.
Βέβαια, στον Ολυμπιακό δεν βιάζονται σε καμία περίπτωση και περιμένουν την απόφαση του Κώστα Παπανικολάου. Άλλωστε, όπως έμαθε ο σκύλος και σας... γαύγισε στο «Sdog Pick n' Scroll» μόνο απίθανη δεν είναι πλέον η παραμονή του...












Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: