Παρασκευή 19 Ιουλίου 2013

Με το μυαλό στη… Φιλαδέλφεια!! (video)

Τέλη Απρίλη το διαδίκτυο γέμιζε video φίλων της ΑΕΚ που πενθούσαν για τον υποβιβασμό. Σήμερα -3 μήνες μετά- ο τροχός έχει αρχίσει ήδη να γυρίζει. Σαν την κλεψύδρα της επιστροφής στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Με το μυαλό στη… Φιλαδέλφεια! (video)
Όλη η ΑΕΚ -από τον Δημήτρη Μελισσανίδη μέχρι και τον τελευταίο οπαδό της- ζει πλέον με τ’ όνειρο του νέου της σπιτιού. Του «ναού» της, όπως τον προαναγγέλλει σε κάθε ευκαιρία ο «τίγρης».

Με την αντίστροφη μέτρηση, λοιπόν, για την επιστροφή στη Νέα Φιλαδέλφεια να ‘χει ήδη ξεκινήσει, οι φίλοι της γυρνούν με άλλη διάθεση πια πίσω στο χρόνο.

Για να θυμούνται -με την προσμονή να τις ξαναζήσουν- μεγάλες επιτυχίες της ομάδας. Ιστορικές βραδιές στο «Νίκος Γκούμας» (είτε σε κατακτήσεις τίτλων, είτε φιλοξενώντας μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες).

Αλλά και τη θλιμμένη βραδιά που το αποχαιρέτισαν. Τη μαύρη μέρα που γκρεμίστηκε. Τη μετακόμιση στο ΟΑΚΑ και το σφίξιμο της καρδιάς μετά το παιχνίδι με τον Ατρόμητο.

Όλα αυτά που εξιστορούνται στο εξαιρετικό video που κυκλοφόρησε και κάνουν το «επιστρέφουμε σπίτι», με το οποίο και κλείνει, να μοιάζει πιο λυτρωτικό από ποτέ…



Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: