Παρασκευή 19 Ιουλίου 2013

Ήρεμοι για Μποχωρίδη!

Καμιά απολύτως ανησυχία δεν προκάλεσε στους κόλπους της ΚΑΕ Άρης, το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας που ανήκει στον ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Παναθηναϊκός και αφορά τον Λευτέρη Μποχωρίδη. Μπορεί ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος να προαναγγέλλει την κίνηση των «πρασίνων» για την απόκτηση του διεθνή γκαρντ, ωστόσο στο Αλεξάνδρειο στέλνουν μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση πως, όποιος επενδύει στις οικονομικές ανάγκες της ΚΑΕ και ορέγεται παίκτες της, ακολουθεί πολύ λανθασμένη τακτική. 
«Δεν υπάρχει κανένα θέμα Μποχωρίδη για μας. Ο παίκτης έχει κλειστό, ισχυρό συμβόλαιο με τον Άρη, δεν υπάρχει κανένα μπάι άουτ σε αυτό, οπότε όποιος επιθυμεί να καταθέσει πρόταση αγοράς για τον παίκτη ξέρει που να μας βρει, αλλά και ξέρει ότι τον πρώτο και τελευταίο λόγο για τον Μποχωρίδη τον έχει ο Άρης» επεσήμανε στο arenafm.gr ο Λευτέρης Αρβανίτης, συμπληρώνοντας: 
«Θέλουμε να κτίσουμε τον νέο Άρη πάνω σε παιδιά σαν τον Λευτέρη. Ο προπονητής μας θέλει να επενδύσει επάνω του, σε συνέχεια της περσινής ευκαιρίας που του έδωσε να δείξει στο παρκέ το ταλέντο του. Εμείς στηρίξαμε τον παίκτη με ένα πολύ καλό συμβόλαιο, γιατί πέρα από εξαιρετικός αθλητής είναι και παιδί της οικογένειας του Άρη. Φυσικά, στον επαγγελματικό αθλητισμό τα πάντα μπορούν να συμβούν. Ωστόσο, στα δικά μας πλάνα, ο Λευτέρης Μποχωρίδης αποτελεί σημαντικό πυλώνα για τον Άρη του μέλλοντος που ονειρευόμαστε…» 
Από την δική του πλευρά, ο Λευτέρης Μποχωρίδης εμμένει σε αυτό που και πριν το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα νέων ανδρών, έχει ξεκαθαρίσει. «Στο μυαλό μου είναι μόνο ο Άρης» μας είπε ο διεθνής γκαρντ, που δεν έχει χρόνο να ασχοληθεί με μεταγραφικά σενάρια και είναι συγκεντρωμένος αποκλειστικά στις υποχρεώσεις του με την εθνική. Και φυσικά, αμέσως μετά, δηλώνει έτοιμος να μπει με όρεξη στην προετοιμασία της ομάδας και να έχει μια πολύ καλή χρονιά με την φανέλα του Άρη.
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: