Παρασκευή 19 Ιουλίου 2013

Το βάρος στο deal με Μεντζανί!!

Ο Καρλ Μεντζανί είναι ο παίκτης που είναι έτοιμος να... αγκυροβολήσει στο Λιμάνι. Στον Ολυμπιακό εκτός από την υπόθεση του παίκτη της Μονακό έχουν και τα μέτωπα των Μοχάμεντ Ραμπιού και Γιοάν Μολό.
Τρεις υποθέσεις από την Γαλλία κυνηγά τις τελευταίες ημέρες ο Ολυμπιακός με σκοπό να κλείσει τουλάχιστον την μία άμεσα. Οι εξελίξεις με τον Μεντζανί είναι θετικές με τον παίκτη να είναι έτοιμος να αφήσει την Μονακό για την Ελλάδα και ενώ οι πρωταθλητές έχουν και τις περιπτώσεις των Γιοάν Μολό και Μοχάμεντ Ραμπιού. Για τον πρώτο φαίνεται πως οι πρωταθλητές θα ασχοληθούν ξανά με στόχο να αποκτήσουν έναν ακόμα καλό παίκτη για τα άκρα.
Ο δεύτερος με δεδομένο πως οι λύσεις για την θέση του αμυντικού χαφ που υφίστανται αυτήν την στιγμή δεν είναι τόσες πολλές είναι ένας ποδοσφαιριστής με τον οποίο ασχολείται πολύ σοβαρά ο νταμπλούχος Ελλάδας. Ο Πιέρ Ισά είναι ο άνθρωπος που είναι επιφορτισμένος με όλες τις απαιτούμενες επαφές και όλα δείχνουν πως είναι ζήτημα χρόνου να ανακοινωθεί η αμέσως επόμενη μεταγραφή που θα ενισχύσει ακόμα περισσότερο την ομάδα του Μίτσελ.
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: