Παρασκευή 19 Ιουλίου 2013

Και τώρα στόπερ και χαφ!

Μετά το «ναυάγιο» στην υπόθεση του Καστιλιόν ο Παναθηναϊκός θέλει να απαντήσει με δύο μεταγραφές: ενός στόπερ και ενός χαφ που έχει θέσει ως προτεραιότητα ο Γιάννης Αναστασίου.

Και τώρα στόπερ και χαφ
Ένας στόπερ και ένας μέσος θα είναι η απάντηση του Παναθηναϊκού στο «ναυάγιο» της υπόθεσης του Καστιλιόν.

Στο τριφύλλι θεωρούν ότι επιλογές για την επίθεση υπάρχουν και πως αυτή την στιγμή είναι σημαντικότερο το να καλύψουν τα κενά που υπάρχουν στην άμυνα και τη μεσαία γραμμή.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι πράσινοι είναι σε προχωρημένες επαφές με στόπερ από το εξωτερικό και το επόμενο διάστημα θα επιδιώξουν να τον φέρουν στην Αθήνα.

Ο Γιάννης Αναστασίου επιθυμεί να αποκτηθεί ένας παίκτης με εμπειρία που θα έχει ρόλο να καθοδηγεί τους νεαρούς που υπάρχουν ήδη στο ρόστερ.

Αν όλα κυλήσουν, όπως υπολογίζουν στην ΠΑΕ, τότε μέχρι την ερχόμενη Τρίτη το αργότερο είναι πιθανό να παρουσιαστούν εξελίξεις. Κι αν ο παίκτης θα έχει μία σχετικά καλή φυσική κατάσταση, τότε ίσως να μεταβεί σε Ολλανδία και Γαλλία για να ενσωματωθεί στην αποστολή του Παναθηναϊκού που θα βρίσκεται εκεί για τα δύο φιλικά που θα δώσει.

Οσον αφορά τον χαφ, οι πληροφορίες διίστανται για το ποιος είναι πιο κοντά. Προτεραιότητα φαίνεται να έχει δοθεί στον εξτρέμ με δεδομένη και την αποχώρηση του Μαυρία.

Σαφώς όμως θα αποκτηθεί και στον άξονα ποδοσφαιριστής. Γι' αυτή τη θέση πάντα υπάρχει και η λύση του Μαχαμαντού Ντιαρά, ο οποίος συνεχίζει στο Λονδίνο την αποθεραπεία του υπό τις οδηγίες του ιατρικού τιμ της Φούλαμ.

Πρόθεση των «πρασίνων» είναι εντός της ερχόμενης εβδομάδας να έρθουν δύο ακόμα ποδοσφαιριστές, για να αρχίσει να συμπληρώνεται το άδειο, στην παρούσα φάση, ρόστερ.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: