Παρασκευή 19 Ιουλίου 2013

Αντιπρόταση σε Ολυμπιακό ο «Παπ»!

Ραγδαίες οι εξελίξεις στο σίριαλ Ολυμπιακού και Κώστα Παπανικολάου, καθώς ο παίκτης φέρεται να αντιπρότεινε 3,9 εκατ. ευρώ αντί για 4,7 εκατ. που ζήτησε αρχικά, ώστε να ανανεώσει για τρία χρόνια.

Αντιπρόταση σε Ολυμπιακό ο «Παπ»!
Ολονύχτιο φαίνεται ότι θα είναι το θρίλερ με το μέλλον του Κώστα Παπανικολάου στον Ολυμπιακό.

Ο διεθνής φόργουορντ, φέρεται να επικοινώνησε εκ νέου με την πλευρά της ΚΑΕ αργά το βράδυ της Πέμπτης (18/07) και αντιπρότεινε για τριετές συμβόλαιο 3,9 εκατομμύρια ευρώ, ποσό κατά 800 χιλιάδες μικρότερο από το αρχικό.

Συγκεκριμένα, ο «Παπ», θέλει για να ανανεώσει 1εκατομμύριο για τον πρώτο χρόνο, 1,3 για τον δεύτερο και 1,6 για τον τρίτο, με την υποσημείωση ότι το NBA buy out για τις δύο πρώτες σεζόν θα ανέρχεται στις 500 χιλιάδες ευρώ. Παρότι ο παίκτης δείχνει ότι θέλει να ρίξει «γέφυρες» παραμονής στον πρωταθλητή Ευρώπης, είναι εξαιρετικά δύσκολο η «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ να δεχθεί να υπογράψει τον παίκτη με αυτά τα λεφτά.

Ο Ολυμπιακός, που ως γνωστό έχει στα χέρια του πρόταση 1,5 εκατομμυρίου από τη Μπαρτσελόνα, δεν λέει όχι σε ανανέωση με τον παίκτη, αλλά για ένα ποσό που δεν θα ξεπερνά τις 800-900 χιλιάδες ετησίως, με τη διάρκεια του συμβολαίου να είναι για δύο ή τρία χρόνια. Τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές, οι πρωταθλητές Ευρώπης δεν έχουν καταθέσει πρόταση στον παίκτη, ούτε έχουν δεχθεί τη προσφορά της Μπαρτσελόνα.

Τι προσφέρουν οι «μπλαουγκράνα» στον Παπανικολάου; Τριετές συμβόλαιο έναντι ενός εκατομμυρίου ευρώ ετησίως και μπόνους κατάκτησης στόχων 150 χιλιάδες για τον κάθε χρόνου συμβολαίου και buy out για το ΝΒΑ, ένα εκατομμύριο ευρώ για το 2014 και μειωμένο για το 2015. Κάτι που σημαίνει ότι μαζί με τα μπόνους το ποσό αν εξαντλήσει τα τρία χρόνια της συνεργασίας του θα φτάσει το πολύ μέχρι τα 3,5 εκατομμύρια. Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες, τα δεδομένα αλλάζουν από στιγμή σε στιγμή όμως η λογική λέει ότι αν όχι απόψε, το πολύ μέχρι το μεσημέρι της Παρασκευής (19/07) οπότε και φέρεται να λήγει η προθεσμία της Μπαρτσελόνα στον παίκτη, όλα θα ξεκαθαρίσουν.

Αξίζει να σημειωθεί πως σύμφωνα με το Eurohoops.net την υπόθεση παρακολουθεί διακριτικά και η ΤΣΣΚΑ Μόσχας, που προσφέρει στον Παπανικολάου 4,2 εκατομμύρια ευρώ για τρία χρόνια, χωρίς να έχουν γίνει περισσότερα γνωστά για το ποσό που προτίθεται να δώσει στον Ολυμπιακό, αλλά και τις ρήτρες αποδέσμευσης του παίκτη για το ΝΒΑ. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: