Παρασκευή 19 Ιουλίου 2013

Καραγεωργίου: «Δεν έχει τελειώσει η πρόκριση»

Πεπεισμένος ότι η SKODA Ξάνθη μπορεί ν’ ανατρέψει στη ρεβάνς του Μπέλφαστ το 1-0 από τη Λίνφιλντ παρουσιάστηκε ο Νίκος Καραγεωργίου.

Καραγεωργίου: «Δεν έχει τελειώσει η πρόκριση»
Ψύχραιμος εμφανίστηκε μετά την ήττα (1-0) από τη Λίνφιλντ ο Νίκος Καραγεωργίου.

Ο προπονητής της SKODA Ξάνθης δήλωσε απογοητευμένος από το γεγονός ότι η ομάδα του δέχθηκε γκολ στη μοναδική φάση που κινδύνευσε και το άγχος που την κυρίευσε στη συνέχεια.

Τόνισε ωστόσο ότι δεν έχει τελειώσει τίποτα κι εξέφρασε την πίστη ότι μπορεί να πετύχει την ανατροπή στο Μπέλφαστ.

«Πρέπει να προπονηθούμε περισσότερο για να είμαστε πιο έτοιμοι στο Μπέλφαστ. Αν παίξουμε όπως παίξαμε σήμερα, με άγχος και χωρίς καθαρό μυαλό, δεν θα έχουμε τύχη. Εμφανίστηκε το σύνδρομο των εντός έδρας αγώνων που το εμφανίζει η Ξάνθη εδώ και λίγα χρόνια. Από τα φιλικά και την εικόνα που είχαμε, περίμενα να εμφανίσουμε στον αγωνιστικό χώρο την πίστη που είχαμε για το θετικό αποτέλεσμα», είπε αρχικά. Και συνέχισε:

«Σήμερα κανείς δεν περίμενε ότι θα παίξουμε τόσο άσχημα. Δώσαμε το δικαίωμα στην Λίνφιλντ, που έπαιξε αμυντικά, να σκοράρει από μία φάση, από μία επίθεση. Δεν παίξαμε όπως σχεδιάσαμε και κάναμε την πρόκριση πιο δύσκολη απ' ότι ήταν. Κοιτάζουμε την δική μας πλευρά. Πιστεύω και θεωρώ ότι είμαστε καλύτεροι, αλλά το σκορ λέει ότι σήμερα χάσαμε με 1-0».

Κλείνοντας δε -κι αφού συμπέρανε πως «δεν παίξαμε πολύ καλά, αλλά από την άλλη δεν δικαιούμασταν την ήττα», κατέληξε: «Οι αντίπαλοι μια φορά μπήκαν στην περιοχή μας και πέτυχαν το γκολ. Η πρόκριση δεν έχει τελειώσει, σε μια εβδομάδα θα είμαστε ακόμα πιο έτοιμοι και θα πάμε στην έδρα της Λίνφιλντ για να κάνουμε την ανατροπή».

Δεν υπάρχουν σχόλια: