Παρασκευή, 19 Ιουλίου 2013

Στο «Βικελίδης» η Ρόμα!

Ένα μεγάλο παιχνίδι θα γίνει την άλλη εβδομάδα – στις 26 Ιουλίου - στο «Κλεάνθης Βικελίδης», όπου ο Άρης θα υποδεχθεί τη Ρόμα.

Στο «Βικελίδης» η Ρόμα
Την διεξαγωγή ενός σπουδαίου φιλικού ανακοίνωσε η διοίκηση του Άρη, ο οποίος θα υποδεχθεί τη Ρόμα στις 26 Ιουλίου στο «Βικελίδης».

Μάλιστα, υπήρξε και αντίστοιχη ανακοίνωση από τους «τζιαλορόσι», οι οποίοι υποστηρίζουν πως είναι στα πλάγια γενικότερης συνεργασίας των δύο συλλόγων.

Η ανακοίνωση του Άρη

«Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την διεξαγωγή ενός ακόμη σπουδαίου φιλικού στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Την Παρασκευή 26 Ιουλίου στις 21:00 η ομάδα μας θα υποδεχτεί την Ρόμα, μια από τις μεγαλύτερες δυνάμεις του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.

Να θυμίσουμε ότι ο ΑΡΗΣ αντιμετώπισε την Ρόμα και το περασμένο καλοκαίρι σε αντίστοιχο παιχνίδι προετοιμασίας, που είχε γίνει στην ιταλική πρωτεύουσα.

Τις επόμενες μέρες θα ανακοινωθούν περισσότερες λεπτομέρειες της σπουδαίας φιλικής αναμέτρησης στο Κλεάνθης Βικελίδης».

Και εκείνη της Ρόμα

«Οι δύο ποδοσφαιρικοί σύλλογοι, ο Άρης και η Ρόμα βρίσκονται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν ένα διεθνές φιλικό παιχνίδι.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί την Παρασκευή 26 Ιουλίου, στις 21.00 στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Αυτό το παιχνίδι είναι μέρος της εν εξελίξει συνεργασίας ανάμεσα στις δύο ομάδες που έχει ξεκινήσει πριν μερικά χρόνια».

Δεν υπάρχουν σχόλια: