Παρασκευή 19 Ιουλίου 2013

Δεν συνηγορούν οι οπαδοί της ΑΕΛ!!

Οι οργανωμένοι οπαδοί της ΑΕΛ δεν συμφωνούν με την άποψη του προέδρου, Κώστα Πηλαδάκη, να εξασφαλίσει καινούργιο ΑΦΜ ο σύλλογος, τονίζοντας πως δεν θα συνηγορήσουν σε λύσεις που εξυπηρετούν τα επιχειρηματικά συμφέροντα του προέδρου.

Συγκεκριμένα οι «Monsters» στην ανακοίνωσή τους αναφέρουν:

«Σημείο ζωής έδωσε ο αγνοούμενος ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΛ 1964 και αποφάσισε να δώσει μαθήματα περί ΑΕΛ… Η τακτική που ακολουθεί μέχρι τώρα σε όλα τα πιθανά σενάρια, βέβαια, δείχνει ξεκάθαρα πως για αυτόν η ομάδα μας είναι καθαρά μια λογιστική υπόθεση και ένα ΑΦΜ. Έχουμε κουραστεί να φωνάζουμε το αυτονόητο και αυτό που εκφράζει πραγματικά τον κόσμο της ΑΕΛ και την περηφάνια του.

Επαναλαμβάνουμε για μια φορά ακόμα πως δεν πρόκειται να συνηγορήσουμε σε λύσεις που εξυπηρετούν επιχειρηματικά συμφέροντα και ιδιαίτερα του Πηλαδάκη, που είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για τη δυσμενή οικονομική κατάσταση της ομάδας. Το ίδιο μήνυμα στέλνουμε και στον κάθε υποψήφιο Αρβανιτίδη, θυμίζοντας αυτά που ξεκαθαρίσαμε κατηγορηματικά πρόσωπο με πρόσωπο.

Η ομάδα μας είναι η ΑΕΛ, το γήπεδο της ομάδας μας είναι το AEL FC Arena και αυτή θα ακολουθήσουμε όπου χρειαστεί. Όσοι νομίζουν ότι μπορούν να εκμεταλλευτούν τον κόσμο της ΑΕΛ για το δικό τους οικονομικό συμφέρον θα σπάσουν τα μούτρα τους.

Εκτρώματα σαν κι αυτό που προέκυψε τις τελευταίες μέρες και ύπουλα σπρώχνει με την πίεση του χρόνου ο Πηλαδάκης δεν πρόκειται να περάσουν, ούτε να στηριχθούν από κανένα φίλαθλο ή οπαδό της ΑΕΛ. Παρακολουθώντας από κοντά κάθε παράμετρο των εξελίξεων έχουμε το αναφαίρετο δικαίωμα να κρίνουμε και να έχουμε άποψη με βάση το ειδικό βάρος και την ιστορία της ΑΕΛ για κάθε τομέα και εξέλιξη γύρω από την ομάδα.

Όσοι παρερμηνεύουν τις ανακοινώσεις μας και τις θέσεις μας με άγνωστα για μας κριτήρια καλύτερα να προσέχουν γιατί γρήγορα θα βρεθούν εκτεθειμένοι… Δε θα κουραστούμε να το επαναλαμβάνουμε και να το φωνάζουμε: η ομάδα μας είναι η ΑΕΛ και είναι μία και θα είμαστε πάντα δίπλα της! Τίποτα δε διαπραγματευόμαστε από τις αρχές μας! Καιρός να το καταλάβουν όλοι».

Δεν υπάρχουν σχόλια: