Παρασκευή 19 Ιουλίου 2013

Η δήλωση που τσάντισε τους ΠΑΟΚτσήδες!

Τρελάθηκαν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ μόλις άκουσαν παίκτη του Δικέφαλου να μιλάει με τα καλύτερα λόγια για προηγούμενη ομάδα του. Και δεν είναι η πρώτη φορά που το κάνει...

Μαζεμένα τα έχουν οι ΠΑΟΚτσήδες σε έναν ποδοσφαιριστή της ομάδας τους που συχνά πυκνά κάνει αναφορές σε προηγούμενο σύλλογο που έχει παίξει μπάλα με επιτυχία.
Έτσι και τις προάλλες, ο συγκεκριμένος παίκτης ρωτήθηκε για ομάδα στην οποία έχει αγωνισθεί στο παρελθόν και δεν αρνήθηκε να απαντήσει.
Μάλιστα, μίλησε με καλά λόγια και πολλοί εκτιμούν ότι μόνο τυχαίο δεν είναι αυτό. Ο παίκτης φέρεται να κρατάει ανοιχτή την πόρτα για τη μελλοντική επιστροφή του.
Αυτές οι τοποθετήσεις, όμως, δεν αρέσουν στους οπαδούς του ΠΑΟΚ που είναι λογικό να περιμένουν από έναν παίκτη της ομάδας τους να δηλώνει απόλυτα προσηλωμένος στους στόχους του Δικέφαλου, που για τη φετινή χρονιά είναι πολύ υψηλοί.
Αφήστε, άλλωστε, που οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ δεν έχουν και τις καλύτερες σχέσεις με τους οπαδούς της ομάδας που έχει επικαλεσθεί αρκετές φορές ο ποδοσφαιριστής.
Πάντως, νομίζουμε ότι ο παίκτης έχει πάρει τα μηνύματα δυσαρέσκειας των ΠΑΟΚτσήδων και δύσκολα θα κάνει παρόμοια δήλωση στο άμεσο μέλλον. Τουλάχιστον μέχρι να αποχωρήσει από την ομάδα... Του χρόνου, άλλωστε, μένει ελεύθερος και θα έχει τη δυνατότητα για τη μεγάλη επιστροφή...sportdog gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: