Παρασκευή 19 Ιουλίου 2013

Πολλά τα τέσσερα, ακόμα και για φιλικό!!

«Ντου στα Αποδυτήρια» για την «φιλική» ήττα 4-2 του Ολυμπιακού από την Φράιμπουργκ. Τα πλην και τα συν των ερυθρόλευκων. Ποιος ξεχώρισε για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι; Όπως και να το κάνουμε, όταν είσαι Ολυμπιακός, τότε τα τέσσερα γκολ, ακόμα και σε φιλικό, είναι πολλά. Δεν έχεις μάθει, δηλαδή, να δέχεσαι τόσα τέρματα.
Από την άλλη πλευρά, ένα παιχνίδι προετοιμασίας ήταν. Δεν χάθηκε και τίποτα, δηλαδή. Δεν ήταν επίσημος ο αγώνας.
Μηδέν συνεννόηση
Ο Ολυμπιακός, λοιπόν, έδειξε πολλά κενά στην άμυνα. Μηδέν συνεννόηση μεταξύ των αμυντικών παικτών. Ακόμα και στο β’ μέρος μετά το τέταρτο γκολ, πάλι είχε προβλήματα όταν η Φράιμπουργκ έβγαινε γρήγορα στην αντεπίθεση.
Τα λάθη
Ούτε ο Κάρολ βρέθηκε σε καλή μέρα με την γκάφα που έκανε στο τέταρτο γκολ, ούτε όσοι αμυντικοί αγωνίστηκαν και ειδικά στο α’ μέρος που το ένα λάθος έφερνε το άλλο.
Τα λέει όλα
Η Φράιμπουργκ, δηλαδή, στο α’ 45λεπτο με τρείς ευκαιρίες έκανε τρία γκολ. Αυτό τα λέει όλα.
Καλός επιθετικά, ξεχώρισε ο Βάις
Επιθετικά, όμως, ο Ολυμπιακός ήταν καλός. Και στο α’ μέρος απείλησε, αφού είχε και δοκάρι, ενώ στην επανάληψη ανέβηκε ακόμα περισσότερο. Θα μπορούσε, δηλαδή, να βάλει κι άλλα γκολ. Ο Βάις, μάλιστα, πάλι ξεχώρισε με την ταχύτητά του, ενώ μου άρεσε και ο Διαμαντάκος όσο έπαιξε.
Κομμένος στα δυο
Ο Ολυμπιακός, λοιπόν, ήταν κομμένος στα δυο. Και γι’ αυτό είχε και δυο πρόσωπα. Στα μετόπισθεν, χάλια. Δημιουργικά, μια χαρά.
Προβλημάτισε
Όπως και να έχει, πάντως, η εικόνα της αμυντικής λειτουργίας προβλημάτισε. Ακόμα κι αν μιλάμε για φιλικό. Ο Μίτσελ, δηλαδή, έχει πολλή δουλειά στα μετόπισθεν.
Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: