Παρασκευή 19 Ιουλίου 2013

«Δεν υπάρχει μεγάλη διαφορά δυναμικότητας με ΠΑΟΚ»

Καμία διάθεση να υποτιμήσει τον ΠΑΟΚ δεν έδειξε ο τεχνικός της Μέταλιστ, Μίρον Μάρκεβιτς. Τι σχολίασε μετά την κλήρωση για τον γ’ προκριματικό του Τσάμπιονς Λιγκ.

«Δεν υπάρχει μεγάλη διαφορά δυναμικότητας με ΠΑΟΚ»
Με σεβασμό αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ ο προπονητής της Μέταλιστ, Μίρον Μάρκεβιτς.

«Σε γενικές γραμμές, δεν υπάρχει μεγάλη διαφορά δυναμικότητας με όποια ομάδα κι αν παίξεις. Όλες οι ομάδες βρίσκονται σε ένα αξιοπρεπές επίπεδο. Συμπεριλαμβανομένου του ΠΑΟΚ. Πρέπει να προετοιμαστούμε κατάλληλα», το σχόλιό του μετά την κλήρωση για τον γ’ προκριματικό του Τσάμπιονς Λιγκ.

Αναλυτικά, όσα είπε:

«Σε αυτό τη διοργάνωση, η ομάδα μας κάνει ντεμπούτο κόντρα στον ΠΑΟΚ. Σε γενικές γραμμές, δεν υπάρχει μεγάλη διαφορά δυναμικότητας με όποια ομάδα κι αν παίξεις. Όλες οι ομάδες βρίσκονται σε ένα αξιοπρεπές επίπεδο. Συμπεριλαμβανομένου του ΠΑΟΚ. Πρέπει να προετοιμαστούμε κατάλληλα».

Για το τι γνωρίζει για την ομάδα του ΠΑΟΚ: «Ξέρω ότι τερμάτισε στην δεύτερη θέση την περασμένη σεζόν. Εκεί παίζουν γνωστοί παίκτες όπως ο Βούκιτς και ο Λούκας. Επίσης, προπονητής είναι ο Χουμπ Στέφενς. Φυσικά, θα μελετήσουμε τον αντίπαλό μας πιο πολύ όταν πλησιάσει ο πρώτος αγώνας».

Για το αν αποτελεί πλεονέκτημα το γεγονός ότι το πρώτο ματς θα γίνει στην άδεια Τούμπα: «Είναι δύσκολο να απαντήσεις σε ποιά έδρα θα ήταν καλύτερο να γίνει το πρώτο ματς. Κατά προτίμηση, θα είναι καλύτερο που το δεύτερο παιχνίδι θα γίνει στην έδρα μας».

Για το πώς θα προετοιμαστεί για τα δύο παιχνίδια με τον «Δικέφαλο του Βορρά»: «Δεν νομίζω ότι χρειάζεται να δούμε φιλικά παιχνίδια, αφού το ελληνικό πρωτάθλημα αρχίζει σε ένα μήνα. Έτσι πρώτα απ' όλα θα ήταν καλύτερο να δουλέψουμε με την ομάδα μας».

Για τις ελληνικές ομάδες στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις: «Το επίπεδο είναι υψηλό. Οι ελληνικές ομάδες κάθε χρόνο επιβεβαιώνουν τη φήμη τους στον ευρωπαϊκό ανταγωνισμό. Παίζουν γρήγορο, τεχνικό ποδόσφαιρο. Μπορώ να πω ότι το παιχνίδι θα είναι ενδιαφέρον».

Δεν υπάρχουν σχόλια: