Παρασκευή 19 Ιουλίου 2013

Αλλάζει χέρια η Ίντερ!!

Η Gazzetta dello Sport αποκαλύπτει πως ο Μάσιμο Μοράτι ενέδωσε στις πιέσεις αλλά και τα χρήματα του Έρικ Τοχίρ και πρόκειται να παραχωρήσει το 75% των μετοχών της Ίντερ στον Ινδονήσιο επιχειρηματία.

Αλλάζει χέρια η Ίντερ!
Η Gazzetta dello Sport σήμερα αποκαλύπτει πως ο Μάσιμο Μοράτι ενέδωσε στις πιέσεις αλλά και τα χρήματα του Έρικ Τοχίρ και πρόκειται να παραχωρήσει το 75% των μετοχών της Ίντερ στον Ινδονήσιο επιχειρηματία.

Το εν λόγω δημοσίευμα αναφέρει ότι η οριστική συμφωνία μεταξύ των δύο επιχειρηματιών είναι θέμα χρόνου. Συγκεκριμένα αναφέρει ότι την επόμενη εβδομάδα ο Μοράτι και τα άλλα μέλη της οικογένειάς του που έχουν μετοχές στην κατοχή τους θα συναντηθούν για να αποφασίσουν για την τύχη της πρότασης που έχει στα χέρια του από τον Τοχίρ.

Ο Ινδονήσιος προσφέρει το ποσό των 300.000.000 ευρώ για το 75% των μετοχών της ομάδας με την αποπληρωμή να γίνεται σταδιακά.

Η ιταλική εφημερίδα αναφέρει ότι οι συνεργάτες του Μοράτι τον πιέζουν να αποδεχθεί την πρόταση κάτι που και ο ίδιος το σκέφτεται αρκετά σοβαρά.

Η Gazzetta dello Sport θεωρεί σχεδόν βέβαια την αλλαγή του ιδιοκτησιακού καθεστώτος στην Ίντερ και εκτιμά πως μέσα στον επόμενο μήνα θα πέσουν και οι σχετικές υπογραφές. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: