Παρασκευή 19 Ιουλίου 2013

Γεωργιάδης: «Περιμέναμε δυνατό αντίπαλο»

Επίγνωση των δυσκολιών που κρύβει η κλήρωση του ΠΑΟΚ με την Μέταλιστ, έδειξε να έχει ο Γιώργος Γεωργιάδης.

Γεωργιάδης: «Περιμέναμε δυνατό αντίπαλο»
Κατά την επιστροφή του ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη και με γνωστά τα αποτελέσματα της κλήρωσης του γ’ προκριματικού του Τσάμπιονς Λιγκ, ο Γιώργος Γεωργιάδης κλήθηκε να σχολιάσει την κόντρα με την Μέταλιστ.

Ο εκ των συνεργατών του Χουμπ Στέφενς στους «ασπρόμαυρους», χαρακτήρισε δύσκολη την κλήρωση με την ουκρανική ομάδα, ωστόσο τόνισε ότι η προετοιμασία του «Δικέφαλου του Βορρά» θα γίνει με μοναδικό στόχο την πρόκριση στον επόμενο γύρο.

Αναλυτικά, όσα είπε:

Για τον απολογισμό της προετοιμασίας: «Νομίζω πήγε καλά. Δεν είχαμε ιδιαίτερα προβλήματα τραυματισμών, όλα κυλούσαν ομαλά. Η ομάδα ετοιμάστηκε όσο μπορεί αυτές τις ημέρες και υπάρχει και συνέχεια».

Για την κλήρωση του Τσάμπιονς Λιγκ και το επίπεδο ετοιμότητας της Μέταλιστ: «Γνωρίζαμε ότι μετά τις χθεσινές εξελίξεις με τη Φενερμπαχτσέ, ότι θα είχαμε ένα δυνατό αντίπαλο. Ελπίζω να μάθουμε περισσότερα τις επόμενες μέρες. Το θέμα είναι να προετοιμαστούμε κατάλληλα, να είμαστε δυνατοί για να είμαστε πανέτοιμοι την ώρα του αγώνα».

Για το αν υπάρχει ικανοποίηση για την κλήρωση: «Είναι μια δύσκολη κλήρωση. Δε μπορούσαμε να διαλέξουμε. Εμείς είμαστε στο γκρουπ των αδύναμων, εμείς θα προετοιμαστούμε για να προκριθούμε. Νομίζω το ίδιο θα κάνουν και οι Ουκρανοί».

Για την άδεια Τούμπα στα ευρωπαϊκά παιχνίδια: «Είναι κάτι που το γνωρίζαμε. Είναι ένα μειονέκτημα, το ξέραμε όμως εδώ και πολλούς μήνες».

Για το σκάουτινγκ της Μέταλιστ που έχει ξεκινήσει το πρωτάθλημα: «Θα πάω εγώ αύριο στο Κίεβο. Ελπίζω να προλάβω. Υπάρχει και ένα δεύτερο παιχνίδι μέχρι τους δικούς μας αγώνες, θα έχουμε εικόνα και από εκεί».

Για το αν έχει κάποια στοιχεία για τους Ουκρανούς: «Δεν θα τη συγκρίνω με εμάς. Γνωρίζω ότι έχει έναν προπονητή (Μίρον Μάρκεβιτς) πολλά χρόνια. Έχει παίκτες που είναι πολύ καιρό μαζί, έχει λατινοαμερικάνους και σίγουρα είναι μία πολύ δυνατή ομάδα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: