Παρασκευή 19 Ιουλίου 2013

Οι πρώτες αντιδράσεις στον ΠΑΟΚ!

Ποιες οι πρώτες αντιδράσεις στο στρατόπεδο του ΠΑΟΚ για την κλήρωση με την Μέταλιστ, στον γ’ προκριματικό του Τσάμπιονς Λιγκ. Σχολιάζουν οι Λούκας, Βούκιτς και Αθανασιάδης.

Οι πρώτες αντιδράσεις στον ΠΑΟΚ
Εν μέσω της πτήσης επιστροφής στην Ελλάδα βρήκε την αποστολή του ΠΑΟΚ, η κλήρωση με την ουκρανική Μέταλιστ στον γ’ προκριματικό του Τσάμπιονς Λιγκ.

Οι πρώτες αντιδράσεις ήταν θετικές, με τη λογική ότι ο «Δικέφαλος του Βορρά» απέφυγε ομάδες όπως η Ζενίτ και η Λιόν.

Ωστόσο άλλοι παίκτες όπως ο Λούκας και ο Βούκιτς με εμπειρία και παραστάσεις από το ουκρανικό πρωτάθλημα φάνηκαν αρκετά προσγειωμένοι.

Λούκας Πέρεθ: «Η Μέταλιστ είναι μια πολύ δυνατή ομάδα και πλέον στέκεται στο ίδιο ύψος με τις ουκρανικές παραδοσιακές δυνάμεις, την Ντιναμό Κιέβου και την Σαχτάρ. Θα έχουμε σίγουρα δυο πολύ δύσκολες αναμετρήσεις, Δυστυχώς δεν θα έχουμε στο πρώτο μας τον κόσμο μας κι αυτό είναι ένα μεγάλο μειονέκτημα. Στην Ουκρανία πάντως το κλίμα στα γήπεδα δεν είναι τόσο φανατισμένο».

Ζβόνιμιρ Βούκιτς: «Ξέρω ότι έχουν έναν πολύ πλούσιο πρόεδρο που έχει επενδύσει πολλά χρήματα και πλέον η Μέταλιστ είναι από τις κορυφαίες ομάδες. Θα έχουμε δύσκολο έργο, ειδικά αφού στο πρώτο ματς δεν θα έχουμε τον κόσμο μας».

Στέφανος Αθανασιάδης: «Όποια ομάδα και να πετυχαίναμε από το γκρουπ των ισχυρών, ξέραμε ότι δεν θα ήταν εύκολη. Θα μάθουμε όσο το δυνατόν περισσότερα πράγματα για τη Μέταλιστ και θα προσπαθήσουμε να ξεπεράσουμε την κρύα ατμόσφαιρα της άδειας Τούμπας. Αν ο ΠΑΟΚ είναι συγκεντρωμένος, έχει αποδείξει ειδικά στην Ευρώπη ότι είναι ικανός να κάνει ζημιές. Να είμαστε υγιείς και θα τα δώσουμε όλα για την πρόκριση».

Δεν υπάρχουν σχόλια: