Δευτέρα 29 Ιουλίου 2013

Προσπάθεια να μείνει ελεύθερος!

Κάτι παραπάνω από δεδομένη, θα πρέπει να θεωρείται πια, η συμφωνία που έχει συνάψει ο Άρης με τον Ανδρέα Τάτο. Απολύτως ενδεικτική των προθέσεων και των δύο πλευρών ήταν άλλωστε η παρουσία του 24χρονου ποδοσφαιριστή, στο «Κλεάνθης Βικελίδης» στο μεγάλο φιλικό απέναντι στη Ρόμα, πράγμα για το οποίο καταβλήθηκε μεγάλη προσπάθεια και η διοίκηση του Άρη, έκανε το παν προκειμένου να εξασφαλίσει ένα εισιτήριο.

Για να πραγματοποιηθεί η μεταγραφή αυτή, έπρεπε πρώτα να ανάψει το «πράσινο φως» ο Ολυμπιακός, από τη στιγμή που δεν υπολογιζόταν ο παίκτης από τον Μίτσελ. Αυτό συνέβη κατόπιν προσωπικών ενεργειών του ατζέντη του ποδοσφαιριστή (Κίμωνα Κοκορόγιαννη) και στη συνέχεια, έπαιξε… μπάλα, ο ίδιος ο Τάτος, που φανέρωσε την επιθυμία του να αγωνιστεί στον Άρη και μόνο παρά την «κρούση» που δέχθηκε από τον Ατρόμητο και ακόμη δύο ομάδες της Λίγκας. Προκειμένου όμως να ανακοινωθεί επίσημα από την ΠΑΕ Άρης και να επικυρωθεί η (δεδομένη) συμφωνία των δύο πλευρών απομένει μια εξόχως σημαντική λεπτομέρεια.

Το καθεστώς, με το οποίο θα αγωνιστεί, τον επόμενο χρόνο στον Άρη. Παρά τα αντιθέτως λεγόμενα, υπάρχει σημαντικό ενδεχόμενο ο 24χρονος μεσοεπιθετικός, να αγωνιστεί στους «κίτρινους» ως ελεύθερος, αν ο Ολυμπιακός επιλέξει να τον αποδεσμεύσει, παρότι η αλήθεια πως το να αγωνιστεί για ένα έτος με τη μορφή δανεισμού είναι αυτό που συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες, τη δεδομένη χρονική στιγμή. Όλα πάντως, θα ξεκαθαρίσουν αύριο όταν και αναμένεται να υπογραφούν τα σχετικά συμβόλαια συνεργασίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: