Δευτέρα 29 Ιουλίου 2013

Κοντά σε συμφωνία με Σηφάκη

Ο χρόνος δεν πιέζει, πλέον, μόνο τον Γιάννη Χατζηνικολάου, ο οποίος επιθυμεί μέχρι την πρεμιέρα να έχει ένα πανέτοιμο σύνολο, πιέζει, πλέον, τους νομικούς και την διοίκηση Ηλιάδη για συμφωνίες εν όψει του άρθρου 99.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με την «ομάδα» νομικών και η εβδομάδα που αρχίζει από σήμερα είναι ιδιαίτερα κρίσιμη όσον αφορά τις συμφωνίες με τους πιστωτές. Πέρα από την απάντηση της Κυβέρνησης που αναμένει η διοίκηση για το Δημόσιο, οι «κίτρινοι» είναι κοντά στο να κλείσουν κι άλλες υποθέσεις με πρώην παίκτες. Μία εκ των οποίων είναι του Μιχάλη Σηφάκη.

Μετά από πολλές διαπραγματεύσεις, οι δύο πλευρές φαίνεται πως τα έχουν βρει ως προς την καταβολή των οφειλόμενων στον παίκτη. Αυτή τη στιγμή η ΠΑΕ δείχνει διατεθειμένη να υλοποιήσει την επιθυμία της πλευράς Σηφάκη, καταβάλλοντας τις 300.000 ευρώ από τις 400.000 της συμφωνίας τον πρώτο χρόνο και τα υπόλοιπα τον δεύτερο.

Αυτό που απομένει ώστε οι δύο πλευρές να δώσουν τα χέρια είναι οι μήνες καταβολής των δόσεων, πάνω στους οποίους υπάρχει μια διαφωνία τεχνικής φύσεως, που πρέπει να ξεπεραστεί.metrosport gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: