Δευτέρα 29 Ιουλίου 2013

Στέφενς: «Ξέραμε το πρόγραμμα»

Στέφενς: «Ξέραμε το πρόγραμμα» Ο Χουμπ Στέφενς δεν αναζήτησε δικαιολογίες στην έλλειψη επίσημων αγώνων, την απουσία οπαδών και τις καιρικές συνθήκες για το αυριανό παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τη Μέταλιστ.

Ο Ολλανδός τεχνικός του «Δικεφάλου του Βορρά» παραδέχθηκε ότι είναι πρόβλημα το γεγονός ότι δεν θα υπάρχουν οπαδοί στις κερκίδες της Τούμπας και κάλεσε τους παίκτες του να χαρούν το παιχνίδι έστω και με αυτές τις συνθήκες…

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Χουμπ Στέφενς στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα του ΠΑΟΚ με την Μέταλιστ:

-για το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ δεν έχει επίσημα παιχνίδια αλλά και τις καιρικές συνθήκες:
«Γνωρίζαμε το πρόγραμμα, πότε είναι τα ευρωπαϊκά παιχνίδια, ξέραμε ότι δεν θα έχει ξεκινήσει το πρωτάθλημά μας, γι αυτό και κάναμε πολλούς φιλικούς αγώνες. Όσον αφορά τον καιρό, ξέραμε ότι αυτή είναι η Ελλάδα.

-ποιο αποτέλεσμα θα τον άφηνε ικανοποιημένο:
«Είναι πολύ δύσκολο να σας πω τώρα με ποιο αποτέλεσμα θα ήμουν ικανοποιημένος, θα μου ήταν πιο εύκολο να σας πω μετά τα 90 λεπτά αν είμαι ικανοποιημένος ή όχι»

-για την Μέταλιστ:
«Είναι μία ομάδα πολλά χρόνια μαζί. Είναι πραγματικά καλή ομάδα. Αξίζει σεβασμό αυτή η ομάδα και ο προπονητής της. Δεν μπορούμε να σταθούμε σε ατομικά χαρακτηριστικά. Και εμείς έχουμε καλή ομάδα και ελπίζω να έχουμε και καλή απόδοση αύριο»

-για την απουσία κάποιου παίκτη του ΠΑΟΚ από τη συνέντευξη Τύπου:
«Δεν ήμασταν υποχρεωμένοι να έχουμε, νομίζω ότι είμαστε πολλά άτομα εδώ μέσα για να έφερνα και παίκτη μαζί»

-για τον τρόπο που πρέπει να αντιμετωπίσει το παιχνίδι ο ΠΑΟΚ:
«Ελπίζω να έχουν οι παίκτες μου όλα αυτά που χρειάζεται, νομίζω ότι πρέπει να δώσουμε παραπάνω απ' ότι δώσαμε στα φιλικά παιχνίδια»

-για την αγωνιστική κατάσταση της ομάδα του:
«Υπάρχουν ερωτηματικά σίγουρα όταν έχεις δώσει μόνο φιλικά παιχνίδια, γιατί δεν είσαι βέβαιος ποιος παίκτης είναι στην καλύτερη φάση του»

-για την τιμωρία της έδρας:
«Έχω παίξει και πάλι στην Μαδρίτη με την Αϊντχόβεν σε άδειο γήπεδο. Είμαι σίγουρος ότι το άδειο γήπεδο είναι ένα πρόβλημα. Μετά από εκείνο μπορώ να πω ότι είναι καλύτερο να παίζεις σε γεμάτο γήπεδο, έστω και με αντίπαλους οπαδούς. Δεν θυμάμαι πραγματικά το σκορ.

Συμφωνώ με τον προπονητή της Μέταλιστ, οι παίκτες είναι αυτοί που αγωνίζονται. Οι προπονητές μπορούν πριν από το παιχνίδι να πουν κάποια πράγματα και ίσως και στο ημίχρονο αλλά δεν είναι κάτι που μπορούμε να αλλάξουμε δραστικά. Βλέπουμε και κάνουμε κάποιες μικρές αλλαγές και μετά τα 90 λεπτά έχουμε δει κάποια πράγματα και προσπαθούμε να τα αλλάξουμε. Οι παίκτες πρέπει να ευχαριστηθούν όσο μπορούν το ματς παρόλο που θα είναι μπροστά σε άδειες κερκίδες»

-για τον τρόπο που αγωνίζεται η Μέταλιστ:
«Θέλουμε να πάρουμε την μπάλα όσο πιο γρήγορα μπορούμε στα πόδια μας. Είναι καλή, τεχνική ομάδα αυτό θα είναι δύσκολο, οπότε όταν έχουν τη μπάλα θα πρέπει να κλείνουμε τους χώρους. Σίγουρα θέλουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας όμως και αυτός είναι ένας τρόπος»

-για τις φήμες περί προβλήματος στις σχέσεις του με τον Λούκας:
«Δεν έχω πρόβλημα με τον Λούκας. Δεν ξέρω τι έχει ειπωθεί στην Ουκρανία, έχω καλή συνεργασία μαζί του και είναι πολύ καλός παίκτης. Ακόμη και οι καλοί παίκτες όμως πρέπει να είναι με την ομάδα, κάτι που ξέρει να κάνει καλά»

-εάν αναζήτησε πληροφορίες για το ουκρανικό ποδόσφαιρο από συμπατριώτες του: «Δεν ρώτησα, το επιτελείο μου είδε ζωντανά την Μέταλιστ. Ακόμη και εγώ, όμως, έχω εικόνα, ούτε ο Λούκας δεν χρειάστηκε να μου πει κάτι»

Δεν υπάρχουν σχόλια: