Δευτέρα 29 Ιουλίου 2013

Επιβεβαιώνει για Λοζεσκί η Οστάνδη!!

Τις επαφές του Ολυμπιακού με τον μάνατζερ του Ματ Λοζεσκί επιβεβαίωσε μέσω ανακοίνωσης η Οστάνδη!

Επιβεβαιώνει για Λοζεσκί η Οστάνδη!
Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τον Ματ Λοζεσκί, που προορίζεται για αντικαταστάτης του Κώστα Παπανικολάου, κάτι που πλέον επιβεβαιώνεται και από την Οστάνδη!

Η ομάδα του Βελγίου εξέδωσε σήμερα (29/7) ανακοίνωση, στην οποία αναφέρει πως χθες (28/7) οι πρωταθλητές Ευρώπης επικοινώνησαν με τον μάνατζερ του 28χρονου φόργουορντ, για την ενδεχόμενη μετακόμισή του στον Πειραιά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Οστάνδης:

«Είναι πολύ πιθανό, ο Ματ Λοζεσκί να κάνει το μεγάλο βήμα στην καριέρα του, καθώς ο Ολυμπιακός επιθυμεί την απόκτησή του. Χθες, οι πρωταθλητές Ευρώπης μίλησαν με τον μάνατζερ του Ματ Λοζεσκί, για μία πιθανή μεταγραφή του στον Ολυμπιακό. Αυτό τιμά την Οστάνδη, καθώς ένας παίκτης της μπορεί να αγωνιστεί σε τόσο υψηλό επίπεδο.

Το Διοικητικό Συμβούλιο είναι υπέρ της μεταγραφής, ωστόσο θα ήθελε να υπάρξει και η τελική συμφωνία. Μέχρι στιγμής, δεν υπάρχει κάποια συμφωνία, αλλά σύντομα αναμένεται να ξεκαθαρίσει η κατάσταση.

Στο μεταξύ, το τεχνικό επιτελείο της ομάδας ασχολείται με την ενίσχυση του ρόστερ για την επόμενη σεζόν. Η ομάδα θα έχει μικρό μέσο όρο ηλικίας, αλλά σίγουρα θα έχει μαχητικό πνεύμα και φιλοδοξίες
».Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: