Δευτέρα 29 Ιουλίου 2013

«Να δοθεί λύση για το προπονητικό κέντρο»

Στασιμότητα παρατηρείται στον ΠΑΟΚ για το θέμα του νέου προπονητικού κέντρου του ΠΑΟΚ στην περιοχή της Θέρμης και, σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΠΑΕ, καταβάλλονται προσπάθειες για την ολοκλήρωσή του.

«Να δοθεί λύση για το προπονητικό κέντρο»
(Photo: paokfc)
Την ελπίδα όλες οι εμπλεκόμενες πλευρές να βοηθήσουν εποικοδομητικά για να δοθεί λύση στο θέμα του νέου προπονητικού κέντρου του συλλόγου στην περιοχή της Θέρμης εκφράζει ο ΠΑΟΚ, μέσω επίσημης ανακοίνωσής του.

Η ανακοίνωση

«Βρισκόμαστε στα μέσα της μεταγραφικής περιόδου και είναι λογικό ότι τα μάτια των ειδικών και των φιλάθλων να είναι καθηλωμένα στους ποδοσφαιριστές που αλλάζουν εμφανίσεις. Όμως, ένας επαγγελματικός σύλλογος δεν είναι μόνο καινούργιοι ποδοσφαιριστές ή προπονητές.

Ο σύλλογος είναι πραγματικός οργανισμός που τα πάντα πρέπει να κινούνται σε υψηλό επίπεδο προκειμένου αυτή η αρμονική λειτουργία να αρχίσει να μετατρέπεται και σε θετικά αποτελέσματα εντός αγωνιστικού χώρου.

Ο ???? προσπαθεί να βελτιωθεί σε όλους τους τομείς. Ανακαινίσαμε το PAOK Megastore, έχουμε κατακτήσει το διαδίκτυο, ενώ εντός των προσεχών ημερών θα παρουσιάσουμε τη νέα εφαρμογή για φορητά μέσα επικοινωνίας και στο άμεσο μέλλον αναμένεται να υλοποιήσουμε ένα σημαντικό κοινωνικό πρόγραμμα.

Ένα από τα πλέον σημαντικά στοιχεία λειτουργίας του κάθε συλλόγου είναι οι εγκαταστάσεις. Και εδώ ο ΠΑΟΚ έχει ελάχιστα να καυχηθεί. Όλοι γνωρίζουν ότι στο προπονητικό μας κέντρο στη Νέα Μεσημβρία εκτελούνται αυτή την εποχή οι εργασίες αλλαγής του χλοοτάπητα για να προπονείται τουλάχιστον η πρώτη ομάδα σε αγωνιστικό χώρο αντίστοιχου επιπέδου με αυτόν της «Τούμπας».

Την ίδια στιγμή η περιοχή της Θέρμης είναι στο προσκήνιο ως υποψήφια για την οικοδόμηση εγκαταστάσεων αντίστοιχων με τις φιλοδοξίες και το πλάνο ανάπτυξης του συλλόγου. Ωστόσο η κατάσταση για διάφορους λόγους, αντικειμενικούς και υποκειμενικούς, παραμένει σχεδόν στάσιμη.

Ο ΠΑΟΚ καταβάλλει κάθε προσπάθεια και ελπίζει να βοηθήσουν πιο εποικοδομητικά όλες οι εμπλεκόμενες πλευρές και οι αρμόδιοι φορείς προκειμένου να δοθούν τάχιστα λύσεις και απαντήσεις στα προβλήματα έτσι ώστε να ξεκινήσει άμεσα η εκτέλεση του έργου οικοδόμησης του προπονητικού κέντρου, όμοιό του οποίου δεν θα υπάρχει στην Ελλάδα… Στην περίπτωση που δεν υπάρξουν εξελίξεις, θα πρέπει τις προσεχείς εβδομάδες να επανεξετάσουμε τις εναλλακτικές μας λύσεις».

Δεν υπάρχουν σχόλια: