Δευτέρα 29 Ιουλίου 2013

Λοτζέσκι, ο εκλεκτός του Μπαρτζώκα!!

Ο Ματ Λοτζέσκι είναι ο εκλεκτός του Γιώργου Μπαρτζώκα για τη θέση «3», όπως επιβεβαιώνεται από το ρεπορτάζ του gazzetta.gr! Γενικά πολλά δημοσιεύματα από αυτά που κυκλοφορούν στο εξωτερικό προέρχονται από φήμες που άλλοτε είναι βάσιμες και άλλοτε αβάσιμες, όμως, όπως επιβεβαιώνεται από το ρεπορτάζ του gazzetta,gr αυτό που εγραψε το «Sportando» για τον Ματ Λοτζέσκι είναι αληθές και αυτός είναι ο εκλεκτός του Ολυμπιακού για τον αντί – Παπανικολάου.
Οι Πρωταθλητές Ευρώπης κινούνται για τον 28χρονο Αμερικανό και κάτοχο βελγικού διαβατηρίου γκαρντ-φόργουορντ, ώστε να κλείσουν τη θέση «3».
Ο Ματ Λοτζέσκι είναι βατή περίπτωση για να τον αποκτήσει ο Ολυμπιακός από την Οστάνδη, όμως, πρόκειται για μεγάλο ρίσκο που παίρνει ο Γιώργος Μπαρτζώκας αφού ο παίκτης δεν έχει παίξει σε μεγάλα πρωταθλήματα και δεν έχει εμπειρία στην Ευρωλίγκα.
Πρόκειται για ένα στοίχημα του προπονητή του Ολυμπιακού, ο οποίος μαζί με τον Γιάννη Παπαπέτρου  θέλει να κλείσει την θέση, καθώς ήδη υπάρχει και ο Στράτος Περπέρογλου.
Ο Λοτζέσκι (1.98) από το 2007 αγωνίζεται στο Βέλγιο, ενώ τα τελευταία τέσσερα χρόνια τα έχει περάσει με την φανέλα της Οστάνδης, με την οποία φέτος αναδείχθηκε πρωταθλητής αλλά ΜVP της βελγικής λίγκας έχοντας μέσο όρο 17,2 πόντους, 4,5ριμπάουντ και 2,7 ασίστ.
Επίσης, σε 6 συμμετοχές στο Eurocup, εκ των οποίων οι 2 απέναντι στον Πανιώνιο, είχε μέσο όρο 16,1 πόντους, 5,3 ριμπάουντ και 2,5 ασίστ.
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: