Δευτέρα 29 Ιουλίου 2013

Καραγεωργίου στο Metropolis: «Καμία σχέση με Λίνφιλντ η Σταντάρ»

Στο Αθλητικό Metropolis μίλησε ο προπονητής της Skoda Ξάνθης, Νίκος Καραγεωργίου.

Ο τεχνικός των ακριτών μίλησε τόσο για το προσεχές ευρωπαϊκό ματς της ομάδας του κόντρα στη Σταντάρ Λιέγης, όσο και για το αυριανό παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τη Μέταλιστ.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε:

Για τη σειρά των αγώνων με τη Λίνφιλντ: «Κάναμε τα εύκολα δύσκολα από μόνοι μας, και κατά τη διάρκεια της ρεβάνς τα κάναμε ακόμη πιο δύσκολα παίζοντας με δέκα παίκτες για πάνω από μια ώρα παιχνιδιού. Ήταν μια ιστορική στιγμή για το σύλλογο και για τους αθλητές μας. Εκπροσωπήσαμε όπως έπρεπε την χώρα και την περιοχή. Τώρα, όσο ανεβαίνουμε βαθμίδες, οι δυσκολίες θα γίνονται ακόμη μεγαλύτερες, καθώς είναι δυσκολότερος ο αντίπαλος. Θα κάνουμε την προσπάθειά μας και ό,τι καταφέρουμε».

Για την προσεχή αντίπαλο Σταντάρ Λιέγης: «Είναι μια πολύ καλή ομάδα και πέρσι το έδειξε καθώς έχασε για μόλις τρεις βαθμούς το πρωτάθλημα. Δεν έχει καμία σχέση με τη Λίνφιλντ και πρέπει να εμφανιστούμε πανέτοιμοι, καθώς δεν συγχωρούνται λάθη σε αυτά τα παιχνίδια».

Για το ενδιαφέρον του κόσμου για το ματς με τους Βέλγους: «Είναι ζεστός κόσμος, δείχνει ενδιαφέρον και όπως φαίνεται θα έρθει στο γήπεδο. Ο κόσμος της Ξάνθης ήταν πάντα κοντά στην ομάδα αφού είναι ευαίσθητη η περιοχή και η Skoda Ξάνθη αντιπροσωπεύει επάξια την περιοχή αυτή».

Για τους νεοαποκτηθέντες και το αν θα αγωνιστούν: «Τους δηλώσαμε όλους, αλλά από τους τρεις σε υψηλότερο βαθμό ετοιμότητας βρίσκεται ο Ντε Γκούζμαν που μετείχε με την εθνική του ομάδα. Ωστόσο βρίσκεται μαζί μας μόνο τρεις ημέρες και συνεπώς είναι δύσκολο να γνωρίσει τον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας. Πιστεύω πως για ένα μικρό κομμάτι του αγώνα μπορούν να βοηθήσουν όλοι τους».

Για τον Μάνταλο και την μεταγραφή του στην ΑΕΚ: «Η ΑΕΚ παραμένει ΑΕΚ, περνάει μια περιπέτεια αλλά είναι μεγάλος σύλλογος. Πρέπει να συγκεντρωθεί , να ξεφύγει από το ότι έχει κάνει μεταγραφή κάτι που είναι πολύ δύσκολο αυτό για ένα παιδί 20 χρονών. Πρέπει να βοηθηθεί από εμάς και να βοηθήσει και αυτός τον εαυτό του για να συγκεντρωθεί στη νέα κατάσταση, γιατί αλλιώς θα έχει προβλήματα. Είναι υπεύθυνο και σοβαρό παιδί, απλά εγώ ως πιο έμπειρος στο ποδόσφαιρο αντιλαμβάνομαι ότι μπορεί να υπάρξουν προβλήματα, γιατί δεν έπιασε μέχρι στιγμής στα φιλικά την περσινή του απόδοση. Πρέπει γρήγορα να επανέλθει γιατί για ένα χρόνο θα είναι μαζί μας».

Για το ματς του ΠΑΟΚ: «Το ματς έχει μεγάλη δυσκολία λόγω και της απουσίας του κόσμου, αφού δύναμη του ΠΑΟΚ είναι ο κόσμος του. Δεν ξέρω αν ψυχολογικά θα το ξεπεράσει αλλά πιστεύω θα το καταφέρει αφού έχει έμπειρους παίκτες. Δεν πρέπει να δώσουμε βαρύτητα τόσο πολύ στο ματς με τη Νις. Μόνο το πρώτο ημίχρονο ήταν ουσιαστικά αντιπροσωπευτικό αφού υπήρχε αντίσταση από τον αντίπαλο. Να μην υπάρχει αυτή η τρέλα ότι ο ΠΑΟΚ μπορεί να βάλει τόσα γκολ στη Μέταλιστ. Μακάρι να τα βάλει και να περάσει, αλλά πρέπει να υπάρχει σοβαρότητα γιατί η Μέταλιστ είναι ένας πολύ σκληρός αντίπαλος».
Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: