Δευτέρα 29 Ιουλίου 2013

Αμυντικός από Σάντερλαντ για Παναθηναϊκό!!

Αγγλικά δημοσιεύματα αναφέρουν πως ο Παναθηναϊκός έχει ζητήσει αμυντικό από τη Σάντερλαντ στο πλαίσιο της πώλησης του Χάρη Μαυρία. Μπάρντσλεϊ και Κουεγιάρ στη λίστα.

Αμυντικός από Σάντερλαντ για Παναθηναϊκό
Ο Παναθηναϊκός αναζητεί επιτακτικά την ενίσχυση με έναν πεπειραμένο κεντρικό αμυντικό και η λύση πιθανώς να έρθει από τη Σάντερλαντ. Αγγλικό δημοσίευμα αναφέρει πως οι «πράσινοι» στο πλαίσιο της επικείμενης πώλησης του Χάρη Μαυρία στην αγγλική ομάδα, έχουν συζητήσει μαζί της για την απόκτηση αμυντικού.

Μάλιστα, το αγγλικό ρεπορτάζ παρουσιάζει και δύο ονόματα, σημειώνοντας-ωστόσο-πως τα υψηλά συμβόλαιά τους μπορούν να αποτελέσουν εμπόδιο για να έρθουν στην Αθήνα.

Οι παίκτες που γράφτηκαν είναι ο 28χρονος αμυντικός Φιλ Μπάρντσλεϊ, που αναδείχθηκε από τις ακαδημίες της Μαν. Γιουνάιτεντ και είναι 12 φορές διεθνής με τη Σκωτία. Ανήκει από το 2008 στη Σάντερλαντ, το συμβόλαιό του λήγει το 2014 και την περασμένη περίοδο είχε 21 συμμετοχές και 2 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις.

Ο άλλος αμυντικός είναι ο 32χρονος Ισπανός Κάρλος Κουεγιάρ, που παίζει από το 2012 στην ομάδα έχοντας περάσει στο παρελθόν από Οσασούνα, Ρέιντζερς και Άστον Βίλα, μεταξύ άλλων. Το συμβόλαιό του λήγει επίσης το 2014 και φέτος είχε 28 συμμετοχές και 1 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: