Δευτέρα 29 Ιουλίου 2013

Επίσημα στη Σεντ Ετιέν ο Σισοκό!!

Παίκτης της Σεντ Ετιέν είναι και επίσημα ο Ιμπραΐμ Σισοκό, ο οποίος παραχωρήθηκε ως δανεικός για ένα χρόνο από τη Βόλφσμπουργκ, με οψιόν αγοράς.

Επίσημα στη Σεντ Ετιέν ο Σισοκό
Στο γαλλικό πρωτάθλημα και με τη φανέλα της Σεντ Ετιέν θα συνεχίσει την καριέρα του ο Ιμπραΐμ Σισοκό. Ο Ιβοριανός εξτρέμ, ο οποίος την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στον Παναθηναϊκό, παραχωρήθηκε ως δανεικός για ένα χρόνο από τη Βόλφσμπουργκ, με οψιόν αγοράς ύψους 1,5 εκατ. ευρώ.

Οι «στεφανουά» θα είναι η τέταρτη ομάδα της καριέρας του 21χρονου εξτρέμ, μετά την Κοΐμπρα, τον Παναθηναϊκό και τη Βόλφσμπουργκ, στην οποία ανήκει. Η επίσημη παρουσίασή του από τη Σεντ Ετιέν είναι προγραμματισμένη για τη Δευτέρα (29/7).

Παράλληλα, η Σεντ Ετιέν προχώρησε και σε άλλη μία μεταγραφή αυτή του Φρανκ Ταμπανού, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας τεσσάρων ετών και κόστισε στους «στεφανουά» περίπου 5 εκατ. ευρώ για να τον αποκτήσουν από την Τουλούζ. Όπως και ο Σισοκό, έτσι και ο 24χρονος, τη Δεύτερα (29/7) θα περάσουν από ιατρικές εξετάσεις και θα παρουσιαστούν και επίσημα. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: