Δευτέρα 29 Ιουλίου 2013

«Στόχος η επιβίωση»

Ο παλαίμαχος τερματοφύλακας του Άρη, Νίκος Χρηστίδης, μίλησε στον Arena 89,4 αναφορικά με το φιλικό του Άρη με την Ρόμα, ενώ αναφέρθηκε και στο τρόπο λειτουργίας της ομάδας:
Για την Ρόμα:
«Στο παιχνίδι του Άρη με την Ρόμα δεν μπορούμε να έχουμε σαφή συμπεράσματα. Πρώτον λόγο του χρόνου που έγινε και δεύτερον λόγω του αντιπάλου. Ο Άρης έδειξε κάτι που θα το χρειαστεί τρεις φορές στην Ελλάδα το πολύ. Έδειξε καλή συμπεριφορά στην άμυνα. Στο πρωτάθλημα θα τα χρειαστεί αυτά στο Καραϊσκάκη και στην Τούμπα. Πουθενά αλλού. Έπρεπε να δείξει και επιθετικές αρετές»
Για την κατεύθυνση που πρέπει να ακολουθήσει ο Άρης:
Ο Άρης θα μπει πολύ νωρίς στην ανάπτυξη των ταλαντούχων ποδοσφαιριστών γιατί στην κατεύθυνση αυτή κινούνται όλες οι ομάδες. Ήδη από πέρσι έχει στραφεί εκεί. Υπάρχουν ποδοσφαιριστές που δεν είναι βιτρίνα. Με τη εξόρυξη δεν τους βλέπεις. Αν όμως κάτσεις και τα δουλέψεις βγαίνουν διαμάντια. Έτσι πρέπει να κινηθεί ο Άρης. Πρέπει κάποια στιγμή όλοι να αναλάβουν τις ευθύνες του πόστου τους. Και όχι να θέλουν να το παίζουν ξερόλες. Ο Άρης έχει μπει σε μία διαδικασία ανεύρεσης νεαρών και θα πρέπει να βρουν και τους κατάλληλους ανθρώπους»
Για τους στόχους:
«Τον στόχο μίας ομάδας δεν το ορίζει ο προπονητής. Η διοίκηση επιλέγει έναν άνθρωπο και του θέτει τα δεδομένα. Ο στόχος του Άρη είναι η επιβίωση. Και από εκεί και πέρα ανάλογα με τις δυνατότητες της ομάδας ανεβαίνει όλο και περισσότερο μέχρι να πετύχει έναν στόχο. Όταν ανέβω ένα σκαλοπάτι θα πρέπει να σταθεροποιηθώ. Όχι να πέσω. Ο Άρης έχει ένα θέμα με τα χρέη. Το αγωνιστικό περιορίζεται στην παραμονή. Όχι απαραίτητα να σωθεί την τελευταία στιγμή. Ο Άρης θα πρέπει να προσέξει το θέμα της επιβίωσης. Πρώτα το οικονομικά και μετά το αγωνιστικό»
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: