Δευτέρα 29 Ιουλίου 2013

Σκέψεις Λίβερπουλ για Τόρες!!

Σύμφωνα με αγγλικά ρεπορτάζ οι Reds έχουν στη λίστα με τους αντικαταστάτες του Σουάρες τον Ισπανό.
Στην Λίβερπουλ, όπως φαίνεται, έχουν αποφασίσει ότι θα χάσουν τον Ουρουγουανό επιθετικό και πλέον το σχέδιο είναι να πάρουν όσο το δυνατόν περισσότερα χρήματα γίνεται από την πώλησή του.
Η μοναδική ομάδα που έχει κάνει μέχρι στιγμής πρόταση για τον 26χρονο είναι η Αρσεναλ, όμως το κλαμπ του Μέρσεϊσαϊντ δεν έχει σκοπό να πέσει κάτω από τα 50 εκατ. λίρες για το πιο ακριβό του περιουσιακό στοιχείο. Οι Gunners έχουν προσφέρει 40 εκατ. συν 1 λίρα, πρόταση η οποία ενεργοποιεί όρο που τους δίνει το δικαίωμα να μιλήσουν απευθείας με τον παίκτη, όμως το θέμα δεν έχει προχωρήσει.
Οι Αγγλοι γράφουν ότι η ομάδα του Μπρένταν Ρότζερς σκέφτεται την περίπτωση του Φερνάντο Τόρες, ο οποίος πουλήθηκε το 2011 αντί 58 εκατ. ευρώ στην Τσέλσι και αναμένεται να δούμε τι μπορεί να γίνει στις εβδομάδες που απομένουν μέχρι τη σέντρα στην Premier League (17 Αυγούστου).
Οπως είχε βγει από βρετανικά δημοσιεύματα πριν από κάποιο καιρό, οι Reds είχαν φερθεί πολύ άσχημα στον Τόρες, κρύβοντάς του όχι έχει σοβαρό πρόβλημα στο γόνατο μόνο και μόνο για να πάρουν περισσότερα από τους Μπλε. Αν κάτι τέτοιο ισχύει, θα προκαλέσει έκπληξη αν ο 29χρονος δεχθεί να επιστρέψει σε έναν σύλλογο ο οποίος κάθε άλλο παρά ενδιαφέρθηκε για τον ίδιο, αν όμως το κάνει θα διαψεύσει ουσιαστικά όσα είχαν γραφτεί.
Από την άλλη, η υπόθεση φαντάζει δύσκολη όσο η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο δεν παίρνει επιθετικό. Μέχρι στιγμής έχει αποτύχει να πάρει Φαλκάο και Καβάνι και αν πουλήσει τον «Ελ Νίνιο» θα μείνει στην επίθεση μόνο με τους Ντεμπά Μπα και Λουκάκου, υλικό το οποίο δεν ταιριάζει σε καμία περίπτωση σε μία ομάδα που θέλει να συνεχίζει να πρωταγωνιστεί σε όλες τις διοργανώσεις.
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: