Δευτέρα 29 Ιουλίου 2013

Φωτάκης: «Δεν με ενοχλεί…»

Ο Γιώργος Φωτάκης δήλωσε συμβιβασμένος με τη συμμετοχή στη δεύτερη κατηγορία της Τουρκίας με τη Σανλιούρφασπορ και μίλησε για την κρίση στην Ελλάδα.

Φωτάκης: «Δεν με ενοχλεί…»
Στα 32 του ξενιτεύεται για να παίξει στη δεύτερη κατηγορία της Τουρκίας με τη Σανλιούρφασπορ, αλλά ο Γιώργος Φωτάκης δεν αμφιβάλλει για την επιλογή του. Άλλωστε η πρόταση για τον πρώην μέσο του ΠΑΟΚ ήταν εξαιρετική, όπως και οι συνθήκες που παρέχει ο σύλλογος.

«Μίλησα με τον Τουμέρ Μετίν, συμπαίκτη μου παλαιότερα στη Λάρισα. Μου είπε πως δεν θα έχει πρόβλημα να προσαρμοστώ και πως μπορώ να πετύχω στην Τουρκία. Άκουσα πολλά θετικά από εκείνον. Η Σανλιούρφα είναι πολύ όμορφη πόλη, οι εγκαταστάσεις της ομάδας είναι εξαιρετικές και μου έκαναν μία πολύ καλή προσφορά», δήλωσε ο Φωτάκης στον τουρκικό Τύπο.

«Δεν με ενοχλεί που θα παίζω στη δεύτερη κατηγορία. Δεν θεωρώ πως είναι αρνητικό για την καριέρα μου. Θέλω να βιώσω τη χαρά της ανόδου», πρόσθεσε.

Τέλος, αναφέρθηκε και στην οικονομική κρίση στην Ελλάδα. «Η οικονομική κρίση έχει πλήξει το ελληνικό ποδόσφαιρο, ακόμη και μεγάλες ομάδες όπως ο Παναθηναϊκός και η ΑΕΚ έχουν αντιμετωπίσει σοβαρά προβλήματα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: