Δευτέρα 29 Ιουλίου 2013

Μάντζιος στο Metropolis: «Θέλουμε χρόνο για να είμαστε έτοιμοι»

Στο Αθλητικό Metropolis μίλησε ο προπονητής του Πανθρακικού, Άκης Μάντζιος αναφερόμενος τόσο στην ομάδα του, όσο και γενικότερα στο προσεχές πρωτάθλημα.

Αναλυτικά τα όσα τόνισε:

Για το πώς βλέπει το επόμενο πρωτάθλημα: «Πιστεύω πως και πάλι τέσσερις με πέντε ομάδες θα είναι και πάλι σε διαφορετικό βαθμό δυναμικότητας σε σχέση με τις άλλες και αυτές θα είναι ο Ολυμπιακός, ο ΠΑΟΚ, ο Αστέρας Τρίπολης και ο Ατρόμητος, ενώ ερωτηματικό είναι ο Παναθηναϊκός. Οι υπόλοιπες ομάδες θα βρίσκονται στον ίδιο παρονομαστή. Στόχος θα είναι η σωτηρία για τους περισσότερους, κάτι που θα καταστήσει το πρωτάθλημα αμφίρροπο και ανταγωνιστικό ως το τέλος. Πολλά ρόστερ έχουν αλλάξει κατά πολύ, όπως και το δικό μας για αυτό πρέπει να κάνουμε υπομονή, αφού όλες οι ομάδες θέλουν χρόνο για να δέσει το σύνολο και να φτάσει στο επίπεδο που θέλουν οι προπονητές».

Για την πορεία προετοιμασίας του Πανθρακικού: «Προσπαθήσαμε να κάνουμε τις καλύτερες δυνατές κινήσεις με βάση και τα οικονομικά μας δεδομένα. Αποκτήθηκαν πολλά παιδιά που είναι νέοι από διάφορες σχολές και για αυτό το λόγο θέλουμε περισσότερο χρόνο σε σχέση με άλλες ομάδες προκειμένου να είμαστε έτοιμοι».

Για τις φήμες περί επιστροφής του Ρομπέρ: «Δεν έπαιξε καθόλου η συγκεκριμένη περίπτωση. Απλά μας ζήτησε να προπονείται για να είναι σε καλή κατάσταση. Και για μας ήταν χαρά να τον βοηθήσουμε σε αυτό που ήθελε. Ήταν εξαρχής μια δύσκολη περίπτωση και δεν μπήκαμε ποτέ σε θέμα συζήτησης για να επανέλθει στον Πανθρακικό» Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: