Δευτέρα, 29 Ιουλίου 2013

Ξανά στο γήπεδο!

Προπόνηση περιελάμβανε το σημερινό πρόγραμμα για τον Ολυμπιακό, αν και χθες έπαιξε με την Χόφενχαϊμ. Ατομικό πρόγραμμα ο Τσόρι, καλύτερα Αβραάμ και Ιμπαγάσα.

Ξανά στο γήπεδο
Κανονικά προπονήθηκαν σήμερα οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, αν και χθες αντιμετώπισαν την Χόφενχαϊμ στο πλαίσιο φιλικής αναμέτρησης.

Ο Μίτσελ και οι ποδοσφαιριστές του συνέχισαν την προετοιμασία για την επόμενη σεζόν στο γήπεδο του Έστρινγκεν. Συγκεκριμένα, οι «ερυθρόλευκοι» επιδόθηκαν σε ασκήσεις ενδυνάμωσης και φυσικής κατάστασης.

Στη συνέχεια του προγράμματος στο… παιχνίδι μπήκε και η μπάλα. Ο Ισπανός τεχνικός έβαλε τους παίκτες να βελτιωθούν στα τελειώματα φάσεων, με πλήρη ανάπτυξη από την άμυνα έως την επίθεση.

Στη συνέχεια, έπαιξαν δίτερμα, σε μικρό χώρο, με λίγες επαφές και τη βοήθεια «δεικτών». Υπήρξαν και λίγοι ποδοσφαιριστές, οι οποίοι αγωνίστηκαν περισσότερη ώρα από τους υπόλοιπους στο χθεσινό ματς και σήμερα έκαναν μόνο αποθεραπεία.

Από την πλευρά του, ο Τσόρι Ντομίνγκες ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, λόγω ενός χτυπήματος που δέχθηκε στο χθεσινό ματς με τους Γερμανούς, στο αριστερό του γόνατο.

Από την πλευρά τους, καλύτερα αισθάνονται ο Αριέλ Ιμπαγάσα και ο Αβραάμ Παπαδόπουλος, οι οποίοι έμειναν στο ξενοδοχείο και συνέχισαν το δικό τους πρόγραμμα αποκατάστασης. Το απόγευμα η ομάδα έχει ρεπό και θα επανέλθει στο γήπεδο αύριο το πρωί. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: