Δευτέρα 29 Ιουλίου 2013

Διπλό για ΤΣΣΚΑ, «κάζο» για Ανζί!!

Σπουδαία νίκη στην έδρα της Λοκομοτίβ Μόσχας πέτυχε η ΤΣΣΚΑ με σκορ 2-1. Νέα γκέλα για την Ανζί, που έμεινε στο 1-1 με την Κρίλια.

Διπλό για ΤΣΣΚΑ, «κάζο» για Ανζί (video)
«Απέδρασε» με το διπλό από την έδρα της Λοκομοτίβ Μόσχας, η ΤΣΣΚΑ! Οι πρωταθλητές επικράτησαν 2-1 και διπλασίασαν τις νίκες τους, στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής της ρωσικής λίγκας. Ο Χόντα στο 18 άνοιξε το σκορ, με τους γηπεδούχους να ισοφαρίζουν προσωρινά, έπειτα από κεφαλιά του Ταρασόφ στο 74’. Ο τελευταίος λόγος όμως άνηκε στους φιλοξενούμενους. Οκτώ λεπτά πριν το φινάλε, ο Κρέσιτς δεν έκανε καλή έξοδο, αρχικά ο Ντούμπια σημάδεψε το δοκάρι, όμως στην εξέλιξη της φάσης ο Μούσα από κοντά διαμόρφωσε το τελικό 2-1 υπέρ της ΤΣΣΚΑ και της χάρισε ακόμη τρεις βαθμούς.

Κι ενώ μπορεί οι Μοσχοβίτες να βρίσκουν ρυθμό σιγά-σιγά, δεν συμβαίνει το ίδιο και στην Ανζί. Παρά την αποχώρηση του Χίντινκ, η παρέα του Ετό συνεχίζει να προβληματίζει και για τρίτο σερί στο πρωτάθλημα δεν γεύτηκε την χαρά της νίκης. Ο Καμερουνέζος στο 59’ πέτυχε ένα όμορφο γκολ, όμως η Κρίλια βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα με τον Βορομπίοφ στο 82’, για το τελικό 1-1, με τους γηπεδούχους να παίρνουν το πρώτο τους βαθμό στο πρωτάθλημα και την Ανζί να έχει μόλις δύο. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: