Δευτέρα 29 Ιουλίου 2013

«Και εμείς θέλουμε να γίνει το προπονητικό»

«Και εμείς θέλουμε να γίνει το προπονητικό»
Ο δήμαρχος Θέρμης, Θεόδωρος Παπαδόπουλος, απάντησε στην ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για το προπονητικό κέντρο ξεκαθαρίζοντας ότι πρόθεση και του Δήμου είναι η ανέγερση του.

Επισημαίνει ότι είναι υποχρεωμένος να ακολουθήσει τους θεσμικούς κανόνες και –στο τέλος- εκφράζει την απορία του για ποιον λόγο εξέδωσε η ΠΑΕ την ανακοίνωση αυτή.

Αναλυτικά τα όσα τόνισε στο Αθλητικό Metropolis.

"Κοινός μας στόχος είναι να γίνει η επένδυση. Ο χώρος έχει πολλά πλεονεκτήματα, εύκολη πρόσβαση, βρίσκεται κοντά στο αεροδρόμιο και διαθέτει ζεστό νερό λόγω γεωθερμίας. Είμαστε σε συζητήσεις για το συγκεκριμένο θέμα και υπάρχει όντως στασιμότητα. Η διαδικασία παραχώρησης του χώρου στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ γίνεται μέσω δημόσιου διαγωνισμού.

Ο δήμος βάζει απλά τις προδιαγραφές που απαιτεί το συμφέρον της κοινωνίας ώστε και η επένδυση να γίνει και να επωφεληθούν οι πολίτες και μιλάω για κάποιες κατασκευές που ζητήσαμε να γίνουν για λογαριασμό των πολιτών καθώς και να εξασφαλιστούν θέσεις εργασίας για τους δημότες μας. Αυτά είναι σε γενικές γραμμές ό,τι ζητήσαμε.

Ο Ιβάν Σαββίδης είναι επιτυχημένος επιχειρηματίας αλλά έχει λίγη γνώση από τις διαδικασίες που απαιτεί το ελληνικό Δημόσιο και τους θεσμικούς κανόνες που είμαστε υποχρεωμένοι να ακολουθήσουμε για να γίνει αυτό που θέλουμε. Δεν είναι δυνατό να γίνει κάτι από τη μία μέρα στην άλλη.

Είμαστε σε τακτική επικοινωνία με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ για το θέμα. Τις προάλλες είχαμε συνάντηση με τον Ζαγοράκη, τον Μαυροφρύδη και τη Γκοντσάρεβα και δεν μπορώ να καταλάβω σε τί αποσκοπεί αυτή η ανακοίνωση. Ρωτήστε τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ να σας πουν".

Δεν υπάρχουν σχόλια: