Δευτέρα 29 Ιουλίου 2013

Μία κρύο, μία ζέστη…!!

Ο Ηρακλής Αντύπας γράφει στο gazzetta.gr για τη σφαλιάρα του Ολυμπιακού από την Χοφενχάιμ. Μία κρύο, μία ζέστη μας πηγαίνει ο Ολυμπιακός. Εκεί που ζεσταθήκαμε και είδαμε ωραία πράγματα κόντρα στην Στουτγάρδη, ήρθε η…  σφαλιάρα από την Χοφενχάιμ για να… στρώσουμε επιδερμίδα.
Βγήκαν στην επιφάνεια αδυναμίες και το θετικό (ναι υπάρχει και θετικό σε μια τεσσάρα) είναι ότι υπάρχει χρόνος για να διορθωθούν τα κακώς κείμενα. Ο Μίτσελ έχει πολύ δουλειά και νομίζουμε ότι πρέπει να καταλάβει ότι δεν γίνεται να παίζουμε πάντα και παντού φουλ επίθεση. Τα μπακ έχουν γίνει εξτρέμ, η άμυνα ανεβαίνει συνεχώς και με τρία πουλήματα μπάλας, μπήκαν τρία γκολ. Γιατί πολύ απλά δεν προλάβαινε κανείς να επιστρέψει και οι Γερμανοί έβρισκαν μπροστά τους όχι μόνο χώρο, αλλά οικόπεδο…
Πριν ξεκινήσει το μεταγραφικό… τσουνάμι των νταμπλούχων, είχαμε γράψει από αυτή εδώ τη γωνία στις 13 Ιουλίου) ότι πρωταρχική ανάγκη είναι η απόκτηση αμυντικού μέσου (www.gazzetta.gr). Τα ίδια γράψαμε και μετά από έξι μέρες και το φιλικό με την Φράιμπουργκ (www.gazzetta.gr), γιατί και τότε, στο πρώτο εικοσάλεπτο, οι αντίπαλοι των Πειραιωτών δημιουργούσαν πανεύκολα ευκαιρίες.
Είναι επιτακτική η ανάγκη απόκτησης ενός σκύλου που να καθαρίζει τις αντίπαλες επιθέσεις, που να μην επιτρέπει στους αντιπάλους να φτάνουν με άνεση στην ερυθρόλευκη» περιοχή.
Ο αμυντικός μέσος είναι θέση κλειδί, ίσως η πιο σημαντική στο σύγχρονο ποδόσφαιρο και οι Πειραιώτες πρέπει να βρουν τον παίκτη που θα καλύψει τα κενά και θα δέσει τις γραμμές της ομάδας.
Από εκεί και πέρα, είναι δεδομένο ότι η εικόνα του Ολυμπιακού θα αλλάξει, όταν θα μπουν στην ενδεκάδα όλα τα μεταγραφικά αποκτήματα. Όταν θα μπει ο νέος πορτιέρο, ο Σαβιόλα, ο Βάις, αλλά και ο αμυντικός μέσος που θα αποκτηθεί.
Υ.Γ. Ο Φετφατζίδης προσωπικά που έχει κάνει την καλύτερη εντύπωση στα φιλικά που έχει αγωνιστεί. Μακάρι να είναι φέτος η χρονιά του. Μακάρι.
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: