Δευτέρα, 29 Ιουλίου 2013

«Ν’ αγγίξει το τέλειο ο ΠΑΟΚ»

Με συγκέντρωση και απόδοση που θ’ αγγίζει… κόκκινο πρέπει να υποδεχθεί ο ΠΑΟΚ τη Μέταλιστ, σύμφωνα με τον Λούκας.

«Ν’ αγγίξει το τέλειο ο ΠΑΟΚ»
Ο ίδιος την γνωρίζει καλά απ’ τη θητεία του στην Καρπάτι. Πλήρη επίγνωση της Μέταλιστ όμως -κατά τον Λούκας- πρέπει να έχει την Τρίτη και ο ΠΑΟΚ.

Μιλώντας στη «Real News», ο Ισπανός μεσοεπιθετικός χαρακτήρισε τους Ουκρανούς έναν πολύ δυνατό αντίπαλο, τον οποίο η ομάδα του θα πρέπει ν’ αγγίξει το τέλειο για να τον περάσει.

Παρόλο που τόνισε λοιπόν ότι κάνει λάθος όποιος υποτιμά τη Μέταλιστ (και υπενθύμισε πως απέκλεισε πρόπερσι τον Ολυμπιακό), ξεκαθάρισε πως ο ΠΑΟΚ είναι απόλυτα έτοιμος να την αντιμετωπίσει.


Αναλυτικά όσα είπε ο Λούκας

Για την αντίπαλο του ΠΑΟΚ: «Γνωρίζω πολύ καλά τη Μέταλιστ. Εχω παίξει ως αντίπαλος μαζί τους και πρέπει να πω ότι πρόκειται για μια πολύ δυνατή ομάδα. Στην Ουκρανία δεν είναι εύκολο να μπεις σφήνα ανάμεσα σε Σαχτάρ και Ντιναμό Κιέβου, όμως η Μέταλιστ τα κατάφερε».

Για το πού βασίζεται η Μέταλιστ: «Έχει πολύ ισχυρό ιδιοκτήτη, παθιασμένο με το ποδόσφαιρο και το Χάρκοβο έχει αγκαλιάσει την προσπάθειά του. Διαθέτει παίκτες που αγωνίζονται χρόνια μαζί, κυρίως Λατινοαμερικανούς και είναι ιδιαίτερα επιθετική ως ομάδα. Θα χρειαστεί πολύ μεγάλη συγκέντρωση από μας και σίγουρα να αγγίξουμε το τέλειο στο παιχνίδι μας».

Για την άδεια Τούμπα: «Δεν μας βοηθάει το γεγονός ότι θα τους αντιμετωπίσουμε χωρίς κόσμο, αλλά αυτό δεν πρέπει να μας κάνει να χάσουμε την αυτοσυγκέντρωσή μας. Έχουμε δουλέψει πολύ σκληρά στην προετοιμασία και δεν θα είμαστε εύκολος αντίπαλος για αυτούς.

Το δικό τους γήπεδο είναι πανέμορφο και ανακαινισμένο, αν και η ατμόσφαιρα γενικά στα γήπεδα της Ουκρανίας δεν φημίζεται για τον φανατισμό της. Πάντως, μαζεύει αρκετό κόσμο. Μπορεί οι Έλληνες φίλαθλοι να μη… φοβούνται στο άκουσμα του ονόματός της, αλλά θα κάνει λάθος όποιος την υποτιμήσει. Εξάλλου, μην ξεχνάμε ότι έχει αποκλείσει στο πρόσφατο παρελθόν τον Ολυμπιακό».

Δεν υπάρχουν σχόλια: