Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2013

«Σπουδαίος ο Κακά, αλλά είμαστε ήδη δυνατοί»

Την ικανοποίησή του για την έλευση του Κακά στη Μίλαν εξέφρασε ο Μάριο Μπαλοτέλι μιλώντας στο ιταλικό «Sky», τονίζοντας, πάντως, πως η ομάδα του είναι ήδη ισχυρή.

«Σπουδαίος ο Κακά, αλλά είμαστε ήδη δυνατοί»
Το καλοκαίρι του 2009 η Ρεάλ Μαδρίτης ανακοίνωσε την απόκτηση του Κακά από τη Μίλαν, μια μεταγραφή που είχε κάνει αίσθηση σε όλο τον ποδοσφαιρικό πλανήτη. Ο Βραζιλιάνος άσος, όμως, δεν κατάφερε να ανταποκριθεί στις προσδοκίες των ανθρώπων της «Βασίλισσας» και μετά από τέσσερα χρόνια αποφάσισε να επιστρέψει στην ομάδα στην οποία έκανε τις καλύτερες εμφανίσεις του. Η μεταγραφή του στη Μίλαν ενισχύει τους «ροσονέρι», κάτι που παραδέχεται και ο Μάριο Μπαλοτέλι.

«Θα ήταν σημαντικό να προστεθεί ο Κακά στο υπάρχων ρόστερ. Θα έδινε μια άλλη δυναμική στην ομάδα, η οποία, ωστόσο, είναι ήδη πολύ ισχυρή. Μακάρι να ολοκληρωθεί θετικά αυτή η μεταγραφική υπόθεση. Αν, πάντως, κάτι χαλάσει στο τέλος, δεν σημαίνει πως η Μίλαν θα χαθεί. Μπορούμε να πετύχουμε σημαντικά πράγματα φέτος», είπε χαρακτηριστικά στο ιταλικό «Sky» ο «Σούπερ Μάριο».

Από την ομάδα που ξεκίνησε τις φετινές αγωνιστικές υποχρεώσεις της, θα λείψει ο Κέβιν-Πρινς Μπόατενγκ, μετά την παραχώρησή του στη Σάλκε. Αυτό πόσο μπορεί να επηρεάσει τη Μίλαν; Ο Μπαλοτέλι είναι καθησυχαστικός προς τους οπαδούς της ομάδας. «Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Κάποιος έρχεται, κάποιος άλλος φεύγει. Ο Κέβιν ήταν ένας σημαντικός παίκτης μας, αλλά τώρα βρίσκεται σε άλλη ομάδα. Είμαι σίγουρος πως θα αντικατασταθεί επάξια από όποιον πάρει τη θέση του στην ενδεκάδα. Αυτό που μετράει περισσότερο από τις μονάδες, είναι το σύνολο και η καλή ψυχολογία. Και αυτή δεν λείπει από τη Μίλαν», τόνισε ο Μπαλοτέλι.

Κλείνοντας, ο επιθετικός της Μίλαν δεν έκρυψε τις φιλοδοξίες του. «Θέλω να γίνω ο καλύτερος παίκτης του κόσμου. Δουλεύω σκληρά για αυτό. Αν το καταφέρω, δεν εξαρτάται μόνο από εμένα. Πρέπει να με βοηθήσουν και οι συμπαίκτες μου. Πάντως δεν είμαι σε θέση να πω αν υπάρχει κάποιος καλύτερος από εμένα, ή ποιος είναι αυτός», τόνισε ο Μάριο Μπαλοτέλι. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: