Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2013

37 χρόνια φαγούρα!!

Όταν ο Ατρόμητος έχει να νικήσει τον Άρη στο πρωτάθλημα 37 χρόνια, τότε μια… σχετική φαγούρα υπάρχει! Οι Περιστεριώτες υποδέχονται τους «κίτρινους» για την 3η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

37 χρόνια φαγούρα
Με το μυαλό να έχει μείνει στην Ολλανδία και το μεγάλο όνειρο που δεν πραγματοποιήθηκε, ο Ατρόμητος οφείλει να προσγειωθεί και να αντιμετωπίσει τον Άρη για την 3η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Οι Περιστεριώτες αποθεώθηκαν από τους φίλους της ομάδας και το γήπεδο αναμένεται να είναι καμίνι σήμερα (19:15 Novasports2). Ο Γιώργος Παράσχος δεν υπολογίζει στον Μιχάλη Σηφάκη, ο οποίος θα βρίσκεται στην Εθνική με τον Φερνάντο Σάντος να θέλει τον διεθνή τερματοφύλακα στην πρώτη συγκέντρωση. Αντίθετα, ο Πορτογάλος έδωσε άδεια στον Δημήτρη Παπαδόπουλος, ο οποίος μαζί με τον Ναπολεόνι θα είναι οι επιθετικές αιχμές του Ατρομήτου. Στο τέρμα θα είναι ο Τζενάμο, στην άμυνα οι Φυτανίδης, Ταυλαρίδης, Λαζαρίδης, Γιαννούλης δεν αλλάζουν, στο κέντρο οι Ιγκλέσιας, Πίτου Γκαρσία (χαφ), Μπρίτο (δεξιά) και Ούμπιντες (αριστερά).

Στον Άρη, η κατάσταση είναι λίγο… στο κόκκινο. Ο Χατζηνικολάου βρίσκεται υπ’ ατμόν αφού το ξεκίνημα που έχει κάνει η ομάδα είναι πολύ άσχημο (δύο ήττες από Απόλλωνα και Καλλονή) και ζητούνται επειγόντως βαθμοί. Ο Έλληνας τεχνικός θα τοποθετήσει τον Διούδη κάτω από τα γκολπόστ. Στην άμυνα Κύργιας και Ηρακλής, Καραγκούνης (δεξιά) και Τσουμάνης (αριστερά). Στο κέντρο Παπαδόπουλος και Οικονομόπουλος θα έχουν μπροστά τους τον Τάτο ενώ Σταυρόπουλος και Οικονομόπουλος θα είναι στα άκρα. Μοναδικός προωθημένος θα είναι ο Μανιάς.

Η παράδοση είναι υπέρ του Άρη αφού ο Ατρόμητος έχει να πάρει νίκη 37 ολόκληρα χρόνια, στο πλαίσιο του πρωταθλήματος! Οι «κίτρινοι» έχουν τέσσερις νίκες ενώ 6 ματς έχουν λήξει ισόπαλα. Τέλος, το ματς το συγκεκριμένο γίνεται στην… σκιά του περσινού Ατρόμητος-Άρης 0-1.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: