Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2013

«Ολυμπιακός για Μάξι Λόπες»

Οι Ερυθρόλευκοι, η Καϊσέρισπορ και η Λιόν είναι οι πιθανοί προορισμοί του Αργεντινού επιθετικού, που αποχωρεί από την Σικελία.
Εκτός Ιταλίας φαίνεται πως είναι το μέλλον του 29χρονου φορ, ο οποίος μετά από δανεισμούς σε Μίλαν και Σαμπντόρια θα αποτελέσει παρελθόν από την Κατάνια. Ο ξανθομάλλης άσος ακούγεται έντονα για μετακίνηση στην Καϊσέρισπορ, όμως σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές στην γειτονική χώρα, ο ίδιος έχει στα χέρια του προτάσεις από Ολυμπιακό και Λιόν.
Το τουρκικό κλαμπ είναι αυτό που βρίσκεται στην pole position για τον πρώην άσο της Μπαρτσελόνα, ο οποίος πέρυσι είχε δύσκολη σεζόν με τραυματισμούς και έπαιξε μόλις σε 17 αγώνες στην Serie A, σημειώνοντας 4 γκολ με τη φανέλα της «Σαμπ». Παρά το γεγονός αυτό, οι Ερυθρόλευκοι φέρονται να θέλουν να κάνουν το «μπαμ», έχοντας βέβαια να του προσφέρουν και αγώνες στο Champions League, προνόμιο που δεν έχει η Λιόν.
Αν τελικά το σενάριο αποτελέσει πραγματικότητα, η Αργεντίνικη παροικία θα μεγαλώσει στο Λιμάνι, αφού στο πειραϊκό κλαμπ αγωνίζονται ήδη Χαβιέρ Σαβιόλα, Αριέλ Ιμπαγάσα και Αλεχάντρο Ντομίνγκες.
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: