Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2013

Παντελής στο Metropolis: «Ό,τι το καλύτερο Στοχ και Λούκας»


 
Στο Αθλητικό Metropolis και την εκπομπή «Στη Σέντρα» μίλησε ο προπονητής του Πανιωνίου, Νίκος Παντελής, ο οποίος κατέθεσε την άποψή του για το κυριακάτικο (01/09) ματς απέναντι στον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά τα όσα τόνισε:

«Ήταν δίκαη η νίκη του ΠΑΟΚ. Εμείς μπήκαμε με σταθερό πλάνο να μην αφήσουμε τους Στοχ και Λούκας να βρεθούν σε θέση ένας εναντίον ενός και με την τοποθέτηση τριών αμυντικών χαφ να εμποδίσουμε τις μπαλιές του Κάτσε και του Τζίολη προς αυτούς. Μέχρι να δεχθούμε το γκολ τίποτα δεν έδειχνε ότι η έκταση του σκορ θα ήταν τόσο μεγάλη. Μετά το 2-0 παραδώσαμε πνεύμα, μας έφυγε η ψυχολογία, δεν βρήκαμε τρόπο να αντιδράσουμε».

Για το πανέμορφο γκολ του Στοχ: «Ήταν όντως πολύ ωραίο τέρμα. Ωστόσο, έφταιξε και ο τερματοφύλακάς μας, που είχε λάθος τοποθέτηση».

Για την απόδοση του ΠΑΟΚ: «Έδειξε τις πραγματικές του αρετές όταν εμείς αποδιοργανωθήκαμε. Λούκας και Στοχ είναι πολύ καλοί ποδοσφαιριστές με ποιότητα. Μπορούν να παίξουν με επιτυχία από τα πλάγια, έχουν την ικανότητα να πατάνε περιοχή, σουτάρουν από μακριά, έχουν πολύ καλά στημένα. Χωρίς να θέλω να υποτιμήσω τους υπόλοιπους παίκτες είναι ό,τι καλύτερο διαθέτει ο ΠΑΟΚ από πλευράς ποιότητας».

Για το αν θεωρεί πως ο ΠΑΟΚ μπορεί να πάρει το πρωτάθλημα: «Αν υπάρχει μια ομάδα που μπορεί να χτυπήσει τον Ολυμπιακό αυτή είναι ο ΠΑΟΚ. Οι δυο τους έχουν μακράν την καλύτερη ποιότητα από όλες τις υπόλοιπες ομάδες και θα διεκδικήσουν μέχρι τέλους την πρώτη θέση».

Για τον Κώστα Παναγιωτούδη: «Έχει μυαλό τριαντάρη, είναι πανέξυπνος σε θέματα τακτικής. Του λες πέντε πράγματα και κάνει έξι. Πρέπει να τον προσέξει ο ΠΑΟΚ. Σε ένα δυο χρόνια θα είναι πανέτοιμος να τον βοηθήσει».

Δεν υπάρχουν σχόλια: