Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2013

Νίκησε ξανά αλλά θέλει δουλειά!! (vids)

Ο Ηρακλής νίκησε με 2-1 την Αναγέννηση Γιαννιτσών στο γήπεδο του Ν. Μυλότοπου δείχνοντας για δεύτερο συνεχόμενο φιλικό σημάδια προόδου ενόψει της νέας σεζόν.
iraklis apollonΣτο πρώτο ημίχρονο ο Ηρακλής έδειξε να έχει καλή κυκλοφορία της μπάλας και δημιούργησε κάποιες ευκαιρίες. Στο 34ο λεπτό και μετά από σέντρα του Ματσούκα από τα αριστερά, ο Ντιόπ σταμάτησε τη μπάλα με το χέρι αλλά δεν δόθηκε πέναλτι στους “κυανόλευκους”. Ο Ηρακλής συνέχισε να πιέζει και δικαιώθηκε στο 44ο λεπτό με τον πολύ δραστήριο Ματσούκα που πλάσαρε μετά από πάσα του Ονουάτσι στην περιοχή.
Οι πολλές αλλαγές αποσυντόνησαν τις δύο ομάδες στο δεύτερο ημίχρονο με την Αναγέννηση να ισοφαρίζει στο 56ο λεπτό μετά από αδράνεια στην άμυνα του Ηρακλή με τον Παλάσκα.
Η αντίδραση του Ηρακλή ήταν γρήγορη και με δράστη τον Κοντοδήμο ξαναπήρε προβάδισμα, με πολύ ωραία εκτέλεση φάουλ στο 65ο λεπτό.
Συνθέσεις:
Γιαννιτσά: Καραογλανίδης (46′ Κραβαρίτης), Τσιάμης, Παλάσκας (77′ Χατζόγλου), Ντιόπ, Κουρούπης, Φρανκ (85′ Σιδηρόπουλος), Ματίας (46′ Χαρμάνας), Μοσχάκης (50′ Ιβανίδης), Στεργίδης, Αναστασίου (46′ Μαγιόμπο), Φρανκ
Ηρακλής:  Χουάντερσον, Μπουκουβάλας (80′ Νατσιόπουλος), Χιντζίδης (56′ Κοντοδήμος), Μπριλάκης (84′ Κραγιόπουλος), Παπαστεριανός (75′ Τσερκέζος), Μπαμπά (59′ Κοντέων), Λίμα (23′ Ιντζόγλου), Πορτουλίδης (53′ Τσιλιανίδης), Κυριάκος (56′ Σιατραβάνης), Ματσούκας (64′ Χιονίδης), Ονουάτσι (55′ Βουτσιάς)
Το 1-0 του Ματσούκα




Το 2-0 του Κοντοδήμου



Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: