Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2013

«Θα βρούμε την αυτοπεποίθησή μας»

Αισιόδοξος ότι ο Απόλλων Σμύρνης χρόνο με το χρόνο θα παρουσιάζει βελτιωμένο πρόσωπο, εμφανίστηκε ο Αλέκος Βοσνιάδης, μετά την ήττα από τον Αστέρα στην Τρίπολη.

«Θα βρούμε την αυτοπεποίθησή μας»
Την πικρία του για τον τρόπο που ήρθε η ήττα από τον Αστέρα στην Τρίπολη, εξέφρασε στη συνέντευξη Τύπου ο προπονητής του Απόλλωνα Σμύρνης, Αλέκος Βοσνιάδης. Παράλληλα, εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι η ομάδα με τον χρόνο θα παρουσιαστεί βελτιωμένη.

«Συγχαρητήρια στον Αστέρα για τη νίκη. Δεν θέλαμε να του επιτρέψουμε να βρει χώρους και στο μοναδικό μας λάθος, δεχθήκαμε το αυτογκόλ σε μια εύκολη φάση, ένα γεγονός που άλλαξε η ψυχολογία μας. Προσπαθήσαμε με 5-6 αλλαγές να δώσουμε φρεσκάδα στην επίθεση. Δεν μπορέσαμε στη φάση με τον Μίνγκα να ισοφαρίσουμε. Δεν ξέρω αν είναι σωστή φάση ή όχι το δεύτερο γκολ του Αστέρα. Μας μένει η πικρία διότι δεχθήκαμε γκολ σε ματς που πήγαινε όπως θέλαμε. Θα δείξουμε διαφορετικό πρόσωπο. Είμαστε αισιόδοξοι για τη συνέχεια και θα βρούμε την αυτοπεποίθηση μας» ήταν τα πρώτα λόγια του.

Στη συνέχεια, τόνισε: «Διαβάσαμε αρκετά το παιχνίδι του Αστέρα. Ήμασταν προετοιμασμένοι για όλα. Ήταν άτυχη στιγμή το αυτογκόλ. Είχαμε περισσότερη συγκέντρωση τακτικά. Χρειαζόμαστε βελτίωση στο να κρατήσουμε την μπάλα παραπάνω. Είμαστε νέα ομάδα. Χρειάζεται να βρούμε συνεργασίες. Με το χρόνο θα έχουμε βελτίωση. Με την επιστροφή κάποιων παικτών, θα έχουμε καλύτερες επιλογές στο επιθετικό κομμάτι. Έπρεπε να ρισκάρουμε μετά το 1-0. Να κάνουμε πιο επιθετική την ομάδα και να φέρουμε το ματς στα ίσα. Συνεχίζουμε ήρεμοι. Έχουμε 15 μέρες για το επόμενο ματς στην έδρα μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: